Follow us

Nautica x Pull & Bear | H νέα urban κολεξιόν με ναυτική έμπνευση μόλις κυκλοφόρησε

Το εμβληματικό στυλ της Nautica επανερμηνεύεται και προσγειώνεται στην πόλη.

MissBloom TEAM
PULL

Η Pull&Bear παρουσιάζει μια νέα κολεξιόν που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Nautica, μια από τις πιο γνωστές lifestyle μάρκες στον κόσμο. Πρόκειται για μια συνεργασία που επικεντρώνεται στους νέους, με βάση τις τελευταίες τάσεις της urban μόδας και της μουσικής.

Nautica x Pull & Bear | H νέα urban κολεξιόν με ναυτική έμπνευση μόλις κυκλοφόρησε

Στην κολεξιόν Nautica x Pull&Bear πρωταγωνιστούν τα total looks που περιλαμβάνουν από παρκά και βερμούδες με color block μέχρι τζάκετ hoodie συνδυασμένα με παντελόνια cargo με αποσπώμενα τμήματα. Ξεχωρίζουν οι μακρυμάνικες μπλούζες πόλο με πολύχρωμα τμήματα, τα total looks που αποτελούνται από vintage σορτς και φούτερ, καθώς και οι μπλούζες με εμβληματικά λογότυπα της μάρκας. Επιπλέον, περιλαμβάνονται δυο ρούχα από συνθετικό ύφασμα ripstop.

pull

Σε όλη την κολεξιόν ενσωματώνονται στοιχεία εμπνευσμένα από την ανοιχτή θάλασσα, όπως οι σημαίες, οι ναυτικοί κώδικες και μια χρωματική παλέτα που περιλαμβάνει σκούρο μπλε, πράσινο, λευκό και κίτρινο, αποτίοντας φόρο τιμής στις ρίζες της Nautica.

pull

Όσον αφορά στο outerwear, τα δίχρωμα αδιάβροχα με αντίθεση και τυπωμένο λογότυπο γίνονται επίσης ένα απολύτως απαραίτητο κομμάτι. Επιπλέον, το τμήμα αξεσουάρ περιλαμβάνει sneakers, σανδάλια vamp, καπέλα τζόκεϊ και καπέλα bucket.

pull

Η κολεξιόν Nautica x Pull&Bear θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Pull&Bear και στο www.pullandbear.com.

pull

pull

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ