Follow us

Θέλεις να ταξιδέψεις με άνεση στο πλοίο; Η Τόνια Σωτηροπούλου προτείνει τρία χρήσιμα styling tips

Η Τόνια Σωτηροπούλου δημιούργησε τον ιδανικό συνδυασμό.

Τόνια Σωτηροπούλου NDP Photo Agency

Πλέον μετράμε αντίστροφα για τις διακοπές του καλοκαιριού και ως fashionistas που δίνουν προσοχή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, σκεφτόμαστε κάθε τι που αφορά το ταξίδι μας. Αυτό σημαίνει πως εκτός από την οργάνωση της βαλίτσας με όλα τα beachwear κομμάτια, σκεφτόμαστε πως θα δημιουργήσουμε ένα κομψό και άνετο σύνολο για το ταξίδι. Σε μία πρόσφατη ανάρτησή της, η Τόνια Σωτηροπούλου δημιούργησε ένα στιλιστικό combo που μπορείς εύκολα να αντιγράψεις και είναι ιδανικό travel look.

Styling Tip 1

Αρχικά χρειάζεται να φορέσεις κάτι άνετο. Στην προκειμένη περίπτωση, η Τόνια Σωτηροπούλου έχει δημιουργήσει ένα κομψό casual σύνολο με πρωταγωνιστεί ένα midi φόρεμα. Το midi μήκος και η αέρινη γραμμή στα φορέματα είναι ιδανική επιλογή για ένα travel look την περίοδο του καλοκαιριού, ειδικά εάν θέλεις να νιώθεις πως είσαι προσεγμένη.

Styling Tip 2

Εξίσου σημαντική είναι και η επιλογή των παπουτσιών. Χρειάζεται να φοράς κάτι που είναι επίσης άνετο. Ένα ζευγάρι λευκά sneakers όπως αυτά της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι must και μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και στις εξορμήσεις σου στο νησί.

Styling Tip 3

Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό tip είναι να μη ξεχάσεις να έχεις μαζί σου κάποιο πανωφόρι. Μπορεί να είναι ένα τζιν μπουφάν ή μία ζακέτα, ωστόσο είναι απαραίτητο, αφού ο κλιματισμός στα καράβια ή ο αέρας στο κατάστρωμα μπορεί να σε κάνει να νιώθεις άβολα.

Το καλοκαιρινό look της Τόνιας Σωτηροπούλου

Θέλεις να ταξιδέψεις με άνεση στο πλοίο; Η Τόνια Σωτηροπούλου προτείνει τρία χρήσιμα styling tips
Τόνια Σωτηροπούλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ