Follow us

Ετοιμάζεις βαλίτσα; Τα κομμάτια που θα χρειαστείς για τις πιο stylish εμφανίσεις και τις πιο ωραίες φωτογραφίες στο Instagram

Μπήκαμε στο διαγωνισμό που δίνει δώρα με μία καλοκαιρινή φωτογραφία.

MissBloom TEAM
​​​​answear Courtesy of answear

Το καλοκαίρι είναι η πιο αγαπητή εποχή του χρόνου. Η χαλάρωση στον ήλιο, οι βουτιές στη θάλασσα, οι βόλτες στα σοκάκια ή τα δροσερά cocktails στην πόλη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Εάν υπάρχει κάτι που μας προκαλεί ανυπομονησία είναι η στιγμή που οι υποχρεώσεις θα ολοκληρωθούν και εμείς θα χρειαστεί να ετοιμάσουμε τη βαλίτσα των διακοπών.

Εάν είσαι ακριβώς σε αυτή τη διαδικασία και θέλεις να γεμίσεις τη βαλίτσα σου με όλα τα απαραίτητα κομμάτια, τα νέα είναι ευχάριστα. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε όλα τα must have κομμάτια, τα οποία όχι μόνο θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τους πιο κομψούς συνδυασμούς, αλλά και να τραβήξεις τις πιο ωραίες φωτογραφίες για το Instagram.

Άλλωστε οι φωτογραφίες είναι ένας τρόπος για να κρατήσεις ζωντανές όλες τις όμορφες στιγμές που θα περάσεις στις διακοπές σου και το look σου χρειάζεται να είναι εξίσου τέλειο. Ακριβώς για αυτό τον λόγο χρειάζεται να κάνεις τις last minute αγορές σου λίγο πριν τις διακοπές από ένα online shop που προσφέρει μεγάλη ποικιλία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το answear.gr που μετρά πάνω από δέκα χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Στο answear.gr μπορείς να βρεις περισσότερα από 150.000 ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για όλη την οικογένεια με την υπογραφή διάσημων brands όπως Calvin Klein, Gant, Lacoste, Guess, Adidas, Nike, New Balance, Puma, Diesel, Levi’s, Lee, Wrangler, Tommy Hilfiger και Red Valentino, ώστε να πειραματιστείς με το στιλ σου και να δημιουργήσεις τους πιο κομψούς συνδυασμούς.

#1

Η άνεση είναι ο βασικός γνώμονας για τα looks των διακοπών. Χρειάζεται να έχεις στη βαλίτσα σου ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις κομψή και άνετη είτε ταξιδεύεις στις διακοπές. Ένα ολόσωμο σορτς όπως αυτό το Guess που θα βρεις στο answear.gr είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Όσον αφορά στο styling, μπορείς σίγουρα να το συνδυάσεις με flat σανδάλια και ένα σακίδιο πλάτης.

Plus: Ένα ολόσωμο σορτς είναι ιδανικό για την ημέρα που θα ταξιδέψεις, ώστε να νιώθεις άνετα.

Ετοιμάζεις βαλίτσα; Τα κομμάτια που θα χρειαστείς για τις πιο stylish εμφανίσεις και τις πιο ωραίες φωτογραφίες στο Instagram
Total outfit Guess

#2

Τα λινά ρούχα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιρινού στιλ. Είναι πολύ κομψά, αέρινα και ο πιο κομψός τρόπος για να αντιμετωπίσεις την υψηλή θερμοκρασία με στιλ. Από τη βαλίτσα των διακοπών σου λοιπόν σίγουρα δεν πρέπει να λείπει ένα λινό co-ord, το οποίο μπορείς να φορέσεις τόσο στην παραλία όσο και στις χαλαρές βόλτες στην πόλη.

Plus: Ένα λινό λευκό σετ είναι το ιδανικό look για να τραβήξεις τις πιο καλοκαιρινές λήψεις για το Instagram.

answear
Antonis: Εσπαντρίγιες και παντελόνι Michael Kors, πουκάμισο Liu Jo // Angelina: Πουκάμισο και σανδάλια BOSS, παντελόνι Emporio Armani

#3

Τα φορέματα επίσης είναι ιδανικά για την το καλοκαίρι. Θηλυκό και πολύ άνετο, ένα off shoulder φόρεμα όπως αυτό το Bardot που θα βρεις στο answear.gr είναι ιδανικό για τα date nights των διακοπών.

Plus: Όσον αφορά στα αξεσουάρ, μία μεγάλη ψάθινη τσάντα χωρά όλα όσα χρειάζεται και ταιριάζει με κάθε εμφάνιση.

answear
Angelina: Φόρεμα Bardot, ψάθινη τσάντα Desigual // Antonis: Πουκάμισο Drykorn, παντελόνι Polo Ralph Lauren

#4

Το λευκό είναι δίχως αμφιβολία η απόλυτη απόχρωση του καλοκαιριού. Φρόντισε μάλιστα να προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών σου μία midi λευκή φούστα, την οποία μπορείς να συνδυάσεις ακόμα και με το μαγιό σου στην παραλία. Εξίσου πρακτικά είναι και τα λευκά tops που συνδυάζονται με τα πάντα.

Plus: Τα αξεσουάρ από φυσικά υλικά όπως η ράφια είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αναβαθμίσεις τα σύνολα του καλοκαιριού. Ένα ψάθινο καπέλο θα σε προστατεύει από τον ήλιο και θα σου χαρίσει αέρα ντίβας, ενώ μία ψάθινη τσάντα ώμου είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.

Plus 2: Ο συνδυασμός του λευκού με τα ψάθινα αξεσουάρ είναι άκρως καλοκαιρινός και το look σου πρόκειται να δέιχνει άψογο στις φωτογραφίες.

answear
Antonis: T-shirt Karl Lagerfeld, Angelina: Total outfit Patrizia Pepe

#5

Σε περίπτωση που ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που γυμνάζονται ακόμα και στη διάρκεια των διακοπών, ένα αθλητικό σετ είναι απαραίτητο. Προτίμησε αθλητικά κολάν σε χαρούμενες αποχρώσεις, που θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση και θα αναδείξουν το μαύρισμά σου.

Plus: Το athleisure στιλ -και το σωστό outfit, όπως αυτό το total Reebok outfit- αξίζει σίγουρα να αποτυπωθεί σε μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία στο Instagram.

answear
Total outfit Reebok

Ο πιο καλοκαιρινός διαγωνισμός φωτογραφίας από της answear

Το καλοκαίρι είναι η πιο cool εποχή του χρόνου και το answear.gr φρόντισε ώστε να την απολαύσεις ακόμα περισσότερο. Συγκεκριμένα, το answear.gr δημιούργησε και σε προσκαλεί να συμμετέχεις στον διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας #summerspiration. Τι χρειάζεται να κάνεις; Τράβηξε τις πιο καλοκαιρινές φωτογραφίες όπου κι αν βρίσκεσαι, δημοσίευσε τες στο Instagram, κάνε tag το @answear_gr και χρησιμοποίησε το hashtag #summerspirationgr.

Κανόνες διαγωνισμού

1. Τράβηξε μία φωτογραφία σε καλοκαιρινό mood.
2. Ανέβασε τη με post στο Instagram.
3. Πρόσθεσε #summerspirationgr και @answear_gr

Από τον διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας του answear θα προκύψουν τρεις νικητές. Ο πρώτος θα λάβει 500 ευρώ μετρητά, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος θα κερδίσουν από 200 ευρώ μετρητά.

Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 5 Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου 2022.

Οι Όροι & Προϋποθέσεις του διαγωνισμού εδώ.

Το καλοκαίρι είναι εδώ. Απόλαυσε το και τράβηξε τις πιο fun φωτογραφίες.

Φωτογραφίες: @angelinaandantonis

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ