Follow us

Τα γυαλιά ηλίου των διακοπών | Ποια να διαλέξεις για ασυναγώνιστο στιλ κάθε στιγμή της ημέρας

Τα γυαλιά ηλίου που ανακαλύψαμε στο Lenshop είναι ό,τι θα χρειαστείς στις διακοπές - και σ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Τα γυαλιά ηλίου των διακοπών | Ποια να διαλέξεις για ασυναγώνιστο στιλ κάθε στιγμή της ημέρας Courtesy of Lenshop

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές και οι διακοπές απαιτούν, μεταξύ άλλων, καλή προετοιμασία αναφορικά με τα outfits που θα πάρεις στη βαλίτσα σου. Από αυτή, ασφαλώς, δεν μπορεί να απουσιάζει ένα βασικό αξεσουάρ του καλοκαιριού: τα γυαλιά ηλίου. Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα σ' όλη τη διάρκεια του έτους, ακόμα περισσότερο όμως την εποχή του καλοκαιριού που ο ήλιος είναι πιο δυνατός και η προστασία των ματιών από τις ακτίνες UV πιο απαραίτητη από ποτέ! Είναι, όμως, και το αξεσουάρ που αναλαμβάνει να ολοκληρώσει κάθε εμφάνιση, ακόμα και την πιο casual και απλή. Αν, λοιπόν, θέλεις να κάνεις μια λίστα με τα γυαλιά ηλίου που θα χρειαστείς στις διακοπές σου, η ποικιλία από σχέδια που θα βρεις στο Lenshop είναι αυτή που θα σου εξασφαλίσει ασυναγώνιστο στιλ κάθε στιγμή της ημέρας, με οποιοδήποτε outfit: από τα πρωινά στην παραλία μέχρι εκείνα στα απογευματινά κοκτέιλ.

Ποια γυαλιά ηλίου να επιλέξεις;

Βασικός κανόνας στην επιλογή ενός ζευγαριού γυαλιών ηλίου είναι να ταιριάζουν με το σχήμα του προσώπου σου. Αν πρέπει να συνοψίσουμε σε key points ποια είναι τα κατάλληλα σχέδια για κάθε πρόσωπο, σημείωσε τα εξής:

-Σ' ένα οβάλ πρόσωπο ταιριάζουν σχεδόν όλα τα στιλ γυαλιών ηλίου, ιδιαίτερα όμως τα aviators και τα cat-eye.

-Αν το πρόσωπό σου είναι στρογγυλό καλύτερα να αποφύγεις τους σκελετούς με στρογγυλούς ή οβάλ φακούς, καθώς θα κάνουν πιο έντονες τις καμπύλες του προσώπου. Προτίμησε τετράγωνα (όπως τα κλασικά τετράγωνα τύπου Wayfarer) ή ορθογώνια σχέδια.

-Αν έχεις τετράγωνο πρόσωπο, τα στρογγυλά ή οβάλ γυαλιά ηλίου με απαλές γραμμές θα μαλακώσουν τις έντονες γωνίες.

-Τα cat-eye, τα κλαστικά τετράγωνα και τα ρετρό τετράγωνα γυαλιά ηλίου ταιριάζουν σ' ένα πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς.

-Σ' ένα μακρόστενο πρόσωπο ταιριάζουν κάθε είδους cat-eye γυαλιά ηλίου και αυτά με στρογγυλούς φακούς.

Αφού καταλήξεις στο σχέδιο που κολακεύει το πρόσωπό σου, θα πρέπει να εξετάσεις ποια σχέδια είναι αυτά που εξυπηρετούν καλύτερα το προσωπικό σου στιλ σου, αλλά και να κρίνεις αν θα επενδύσεις σε κλασικά σχέδια ή γυαλιά ηλίου που εκπροσωπούν τις τάσεις της εποχής. Η απάντησή, βεβαίως, είναι ότι χρειάζεσαι και τα δυο: διαχρονικά σχέδια για κάθε περίσταση και πιο updated επιλογές για να δείχνεις ενημερωμένη και σύγχρονη στις εμφανίσεις σου.

Τα γυαλιά ηλίου των διακοπών | Ποια να διαλέξεις για ασυναγώνιστο στιλ κάθε στιγμή της ημέρας

Στο Lenshop θα βρεις τα πάντα

Με ιστορία που ξεκινά τη δεκαετία του ’30, μετρώντας ήδη 3 γενιές οπτικών, με φανατικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο, τα Lenshop είναι ο κορυφαίος προορισμός για να αναζητήσεις τα γυαλιά ηλίου που θα χρειαστείς για το καλοκαίρι. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με την απόλυτη τεχνογνωσία, τα καταστήματα Lenshop λανσάρουν για πρώτη φορά τη δική τους συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως. Με περισσότερα από είκοσι σχέδια που ξεχωρίζουν για την ανθεκτικότητά τους, την ποιοτική κατασκευή τους και την προσοχή στη λεπτομέρεια, η συλλογή Lenshop αποθεώνει το αβίαστο στιλ της Generation X, αγκαλιάζοντας το multitasking και τη value for money προσέγγιση.

Στη συλλογή Lenshop για το καλοκαίρι μπορείς να βρεις κλασικούς μεταλλικούς aviator και driver σκελετούς που μεταμορφώνονται μέσα από χρωματιστούς καθρέφτες ή ντεγκραντέ φακούς, κοκκάλινους σκελετούς σε έντονα χρώματα ή διαχρονικό μαύρο, που παίρνουν το αγαπημένο σου σχήμα και αποτελούν το τέλειο πλαίσιο για τα γυαλιά ηλίου ή οράσεως που φτιάχνονται ακριβώς με τους φακούς που θέλεις στην πιο custom-made εκδοχή που μπορείς να επιθυμείς!

Κράτα επίσης ως σημαντική πληροφορία ότι όλοι οι φακοί διαθέτουν αντιχαρακτική προστασία για να αντέχουν σε φθορές και εκδορές και ότι σχεδόν όλοι οι φακοί είναι πολωτικοί και εσωτερικά επιστρωμένοι για καλύτερη απόδοση όρασης στην οδήγηση και στη θάλασσα.

lenshop

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό των Lenshop είναι ένας ακόμα λόγος για να καταλήξεις εδώ για τις αγορές σου. Η επιλογή ενός ζευγαριού γυαλιών ηλίου θα πρέπει, εκτός από τη μόδα και την αισθητική, να ακολουθεί βασικούς κανόνες ως προς την ασφάλεια και προστασία των ματιών σας (προστασία από UVA και UVB ακτινοβολία, τύπος φακών, σωστή εφαρμογή στο πρόσωπο) και οι οπτικοί των Lenshop θα σε βοηθήσουν να μην αστοχήσεις σε τίποτα με τις επιλογές σου.

Διαλέξαμε για εσένα...

Το καλοκαίρι του 2022, η μόδα στα γυαλιά ηλίου δίνει προβάδισμα στα γυαλιά "πεταλούδα", αλλά τα σ' αυτά με σκελετούς σε έντονα χρώματα όπως το φούξια, το κόκκινο, το κίτρινο και το πράσινο. Από την άλλη, θα υπάρχουν πάντα οι διαχρονικές επιλογές που μπορείς να κάνεις επενδύοντας σε aviators, cat-eye, oversized και κλασικά τετράγωνα σχέδια.

Παρακάτω θα βρεις προτάσεις από το Lenshop που ταιριάζουν με κάθε outfit που θα επιλέξεις να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου.

γυαλια

Γυαλιά ηλίου "πεταλούδα" μεταλλικά, Lenshop.

γυαλιά

Γυαλιά ηλίου "πεταλούδα", Lenshop.

lenshop

Γυαλιά ηλίου Unisex σε κίτρινο, Lenshop.

γυαλια

Γυαλιά ηλίου wayfarer ταρταρούγα, Lenshop.

γυαλια

Aviator μεταλλικά γυαλιά ηλίου Lenshop.

γυαλια

Γυαλιά ηλίου Pantos, Lenshop.

Καταστήματα Lenshop

AΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ

Ακαδημίας 34, Κέντρο,Τ. 210 2208622

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΟ

Τσιμισκή 99, Κέντρο,Τ. 231 0266412

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Βενιζέλου 85, Αμπελόκηποι,Τ 231 0734984

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΟΥΜΠΑ

Γρηγορίου Λαμπράκη 169, Τούμπα, Τ. 2310909599

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Πλατεία Ελευθερίας 4,Τ 235 1023395

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Μεγάλου Αλεξάνδρου 20,Τ 235 1035333

ΕSHOP: LENSHOP.GR

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ