Follow us

Το πλεκτό Η&Μ φόρεμα της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι ό,τι χρειάζεσαι το καλοκαίρι

Το Η&Μ φόρεμα της Τόνιας Σωτηροπούλου αξίζει μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου.

MissBloom TEAM
Τόνια Σωτηροπούλου NDP Photo Agency

Πολλοί και πολλές ήταν αυτοί που καλωσόρισαν τον Αύγουστο με μία ανάρτηση τους στα social media. Ειδυλλιακά τοπία, καλοκαιρινά looks και απέραντες θάλασσες μαζί με εμψυχωτικές λεζάντες τράβηξαν την προσοχή μας. Βέβαια το ενδιαφέρον μας κεντρίστηκε περισσότερο από τις εμφανίσεις των διασήμων στις διακοπές τους. Οι αναρτήσεις τους μας δίνουν μια ματιά στη βαλίτσα τους και όσα έχουν πακετάρει μαζί τους για να απολαύσουν στις φετινές διακοπές τους. Τα posts τους μας δίνουν επίσης και στιλιστική έμπνευση, για να οργανώσουμε τα δικά μας σύνολα και συνάμα τις βαλίτσες μας λίγο προτού φύγουμε για τις διακοπές μας. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει το πρόσφατο post της Τόνιας Σωτηροπούλου, που και αυτή με τη σειρά της καλωσόρισε τον Αύγουστο με ένα απολύτως stylish look, που αξίζει να δεις και εσύ.

Το Η&Μ φόρεμα της Τόνιας Σωτηροπούλου που αξίζει μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου

Ο λόγος για την παρακάτω ανάρτηση, όπου η Τόνια Σωτηροπούλου ποζάρει μπροστά από τη θάλασσα απολαμβάνοντας τον αέρα και τον ήλιο του νησιού, που έχει επισκεφτεί. Το φόρεμά της, όμως, είναι αυτό που μαγνήτισε το βλέμμα μας, καθώς η ίδια επέλεξε ένα σχέδιο της H&M με άκρως προσιτή τιμή και πολύ στιλ. Πρόκειται για ένα μίνι crochet φόρεμα, που φέρει την απόχρωση του κίτρινου, έχει κοντό μανίκι, κλειστή λαιμόκοψη και αέρινη εφαρμογή.

Loading...

Το crochet είναι η επιτομή του καλοκαιρινού στιλ και μπορείς να το εμπιστεύεσαι κάθε χρόνο για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις, ενώ το σχέδιο που έχει επιλέξει η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ευέλικτο, δροσερό και κολακευτικό θα το βρεις στην H&M εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ