Follow us

Ανακαλύψαμε το μυστικό showroom με την πιο exclusive συλλογή plus size μόδας

Κάνε το πιο απολαυστικό shopping στο νέο showroom της XXLOVE.

Ανακαλύψαμε το μυστικό showroom με την πιο exclusive συλλογή plus size μόδας Courtesy of XXLOVE

Ως συντάκτρια μόδας και πολύ περισσότερο ως plus size γυναίκα, νιώθω τεράστιο ενθουσιασμό όταν ανακαλύπτω ελληνικά fashion brands που προωθούν το body positivity και έχουν ως στόχο να κάνουν τη γυναίκα που φορά τις δημιουργίες τους να αισθάνεται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Τα τελευταία χρόνια άλλωστε, ο κόσμος της μόδας έχει αλλάξει σε αρκετά μεγάλο βαθμό τον τρόπο που αντιμετωπίζει το plus size fashion, ώστε η κάθε γυναίκα που ονειρεύεται να έχει προσεγμένο στιλ και να εκφράζεται μέσω του ντυσίματος της να μπορεί να βρει όλα τα ρούχα που επιθυμεί.

Ο ενθουσιασμός μου πολλαπλασιάστηκε όταν ανακάλυψα ένα σχετικά νέο ελληνικό brand που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην plus size μόδα, δημιουργώντας ρούχα για κάθε περίσταση, casual ή formal, τα οποία βοηθούν την καθεμία από εμάς να "ντύσει" τις καμπύλες τις με τα πιο εντυπωσιακά υφάσματα και ρούχα. Ο λόγος για την XXLOVE, το ελληνικό fashion brand που μετρά ήδη πέντε χρόνια ζωής στην ελληνική μόδα, και όπως φαίνεται έχει έρθει για να μείνει. Έχοντας ως motto "The new age of plus size fashion", η XXLOVE δημιουργεί ρούχα που απευθύνονται σε κάθε τύπο γυναίκας, ανεξαρτήτου στιλ. Αγαπάει τις γυναίκες και θέλει να τις κάνει να αγαπήσουν τον εαυτό τους, φορώντας μοντέρνα ρούχα και σχέδια που μέχρι πρότινος δεν ήταν ευρέως διαθέσιμα.

Με μερικά clicks στο πολύ φιλικό προς τον χρήστη online shop της XXLOVE, ξεχωρίσαμε πως μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα και πολύ ξεχωριστά πατρόν, έντονα χρώματα και ιδιαίτερα σχέδια, γραμμές που αναδεικνύουν τις καμπύλες και τη σιλουέτα με τον πιο κολακευτικό τρόπο και γενικώς ρούχα που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα στοιχεία που έχουν κάνει την XXLOVE ιδιαιτέρως αγαπητή από τις γυναίκες όμως είναι η άριστης ποιότητας υφάσματα που συνδυάζεται με κομψότητα που διαρκεί στον χρόνο. Κάπως έτσι μπορείς να δημιουργήσεις την capsule γκαρνταρόμπα που ονειρεύεσαι αποκλειστικά με ρούχα της XXLOVE.

Το showroom της XXLOVE

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν πολύ το exclusive shopping, η XXLOVE μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ακόμα πιο μοναδική. Πώς; Μέσα από το νέο showroom που έχει δημιουργήσει. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα online showroom, το οποίο περιλαμβάνει μία exclusive, limited edition συλλογή για πιο εκλεκτές περιστάσεις και είναι προσβάσιμο μόνο για τις πελάτισσες που είναι εγγεγραμμένες στη λίστα της XXLOVE. Σε αυτό το τόσο ξεχωριστό online showroom, μπορείς να βρεις luxurius κομμάτια σύμφωνα με τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας που θα σε κάνουν να νιώθεις fashionista.

Ανακάλυψε το exclusive showroom της XXLOVE εδώ.

Social Media

Site: xxlove.gr

Facebook: @xxlove.gr

Instagram: @xxlove.gr

Editor's Picks

Evanora Dress XXLOVE

Lunar Dress XXLOVE

Lunar Dress XXLOVE

Atlantes Twin Set XXLOVE

Nigata Twin Set XXLOVE

Infernal Dress XXLOVE

Bloise Dress XXLOVE

Appel Shirt XXLOVE

Nigata Twin Set XXLOVE

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ