Follow us

Υπέροχη στα λευκά | Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ήταν η πιο καλοντυμένη παρουσία στην Επίδαυρο

Κράτα σημειώσεις, καθώς το look της Αντιγόνης Κουλουκάκου μοιράζει έμπνευση.

MissBloom TEAM
Αντιγόνη Κουλουκάκου NDP

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου βρέθηκε στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει την παράσταση ''Αντιγόνη'', στην οποία πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Μάλιστα, την ίδια ημέρα ήταν πολλοί celebrities, που έδωσαν το παρών, όπως η Δέσποινα Βανδή και η Κατερίνα Ευαγγελάτου. Παρ' όλα αυτά η Αντιγόνη Κουλουκάκου ξεχώρισε με το ιδιαίτερο look της βάζοντας φωτιά στον φωτογραφικό φακό του NDP.

Το μινιμαλιστικά κομψό look της Αντιγόνης Κουλουκάκου που θα θες να αναδημιουργήσεις

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου δημιούργησε ένα απλό αλλά αξιοζήλευτο look, που κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και μία θέση στις πιο καλοντυμένες. Η ίδια εμπιστεύθηκε το αγαπημένο φόρεμα των Παριζιάνων, το λευκό, για την εμφάνισή της στην Επίδαυρο. Πρόκειται για ένα μάξι λευκό φόρεμα με λεπτές τιράντες και ίσια γραμμή. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου για να δώσει περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα της, πρόσθεσε μία λεπτή ζώνη με μεταλλική αγκράφα και nude πλεξούδες.

Υπέροχη στα λευκά | Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ήταν η πιο καλοντυμένη παρουσία στην Επίδαυρο

Τα αξεσουάρ του συνόλου της διατηρήθηκαν σε ουδέτερες αποχρώσεις, κολακεύοντας και τη μαυρισμένη επιδερμίδα της. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ολοκλήρωσε το minimal look της με εσπαντρίγιες σε μπεζ απόχρωση με μαύρες λεπτομέρειες και έναν λευκό φάκελο με πολυτελές μονόγραμμα, που έφερε εξίσου μαύρες πινελιές. Η εμφάνιση της ανταποκρίθηκε πλήρως στις στιλιστικές απαιτήσεις της περίστασης. Μπορείς άφοβα να εμπιστευτείς την Αντιγόνη Κουλουκάκου και να αναδημιουργήσεις το look της και σε διαφορετικές περιστάσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ