Follow us

Πώς θα φορέσεις το μαύρο το καλοκαίρι σύμφωνα με την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζει μαθήματα στιλ στις διακοπές της.

MissBloom TEAM
μενεγακη Instagram: @elenimenegaki

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τις διακοπές της στη Άνδρο ταξίδεψε στα Επτάνησα, από όπου δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πολλά στιγμιότυπα με ειδυλλιακά τοπία και υπέροχα μαγιό. Η ίδια κάθε χρόνο φροντίζει να τα επισκέπτεται δημιουργώντας έναν ιδιαίτερο δεσμό με τον τόπο τους, ενώ στο πλάι της βρίσκονται τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Loading...

Η παρουσιάστρια φροντίζει ακόμα και στις διακοπές της εκεί να κρατάει ενήμερους τους διαδικτυακούς της φίλους, για τις καλοκαιρινές δραστηριότητες της. Η Ελένη Μενεγάκη, μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει κρατώντας ένα δέμα με βιβλία, που θα της κρατήσουν συντροφιά στο υπόλοιπο των διακοπών της. Παρ΄ όλα αυτά, τη δική μας προσοχή κέντρισε με το look της.

Loading...

Πώς θα φορέσεις το μαύρο το καλοκαίρι | Ένα στιλιστικό μάθημα από την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη στην εν λόγω ανάρτηση φοράει ένα μαύρο μαγιό και ως cover up ένα oversized πουκάμισο με το ίδιο χρώμα. Μπορεί το μαύρο να έχει συνδεθεί με τους κρύους μήνες, ωστόσο, είναι μία υπέροχη στιλιστική πρόταση και το καλοκαίρι. Έχει μινιμαλιστική διάθεση, αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα και πάντα δίνει δυναμισμό και στιλ ακόμα και στο πιο απλό look. Η απόδειξη όλων αυτών είναι η total black εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ