Follow us

Τo pied de poule σετ από τη Mango που οφείλει να έχει κάθε γυναίκα στην φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα της

Η κομψότητα του θα κλέψει τις εντυπώσεις και εσύ θα είσαι η πιο καλοντυμένη.

Τo pied de poule σετ από τη Mango που οφείλει να έχει κάθε γυναίκα στην φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα της Splash/Ideal Images

Είναι μερικά fashion items, ρούχα, αξεσουάρ και άλλα, που οφείλει να έχει κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της. Έχουν περάσει όλα τα τεστ του χρόνου, θεωρούνται διαχρονικά, έχουν συνδεθεί με τη θηλυκότητα, την κομψότητα και το απαράμιλλο στιλ. Ένα μαύρο μικρό φόρεμα είναι ακατανίκητο στον χρόνο αλλά και σε κάθε περίσταση, το ίδιο ισχύει και για ένα δερμάτινο τζάκετ, μια μπεζ καμπαρτίνα, ένα nude ζευγάρι μυτερές γόβες, μία κλασική tote τσάντα ένα φλοράλ φόρεμα και άλλα. Σήμερα, όμως, θα εστιάσουμε σε ένα απολύτως must have της φθινοπωρινής και χειμερινής γκαρνταρόμπας που δεν πρέπει να λείπει από καμία κομψή εμφάνιση, καθώς πληροί όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις και ανάγκες που έχει μία γυναίκα με εκλεπτυσμένο στιλ. Ο λόγος για ένα σετ με ένα ιδιαίτερο print, που έχει ταυτιστεί με τα μεγαλύτερα style icons και τους πιο εμβληματικούς σχεδιαστές στην ιστορία της μόδας.

Το σετ της Mango που δεν πρέπει να λείπει από καμία κομψή γκαρνταρόμπα

Ο λόγος για το tweed σετ της Mango, που κέντρισε την προσοχή μας καθώς αναζητούσαμε τα νέα fashion items, που θα κάνουν update στις εμφανίσεις της επόμενης σεζόν. Το εν λόγω σετ ξεχωρίζει για πολλούς λόγους με το κλασικό μοτίβο του να είναι ένας από αυτούς. Το pied de poule έχει λατρευτεί από τις πιο κομψές γυναίκες αλλά και τους πιο διάσημους σχεδιαστές. Είναι κομψό, επιβλητικό και έχει συνδεθεί με το αριστοκρατικό στιλ. Από την άλλη η tweed ύφανση του είναι συνώνυμο της πολυτέλειας, προσφέροντας την απαραίτητη ζεστασιά, για να αποφευχθεί το άκομψο ογκώδες layering τους κρύους μήνες, αλλά και πολλούς στιλιστικούς πόντους.

Τo pied de poule σετ από τη Mango που οφείλει να έχει κάθε γυναίκα στην φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα της

Όλες χρειάζονται ένα tweed τζάκετ που μπορούν να φορέσουν με το τζιν, την tailored παντελόνα του γραφείου αλλά και τις φούστες τους. Το ίδιο συμβαίνει και με την matching tweed φούστα με το υπέροχο pied de poule μοτίβο, που θα δώσει χαρακτήρα στις πιο απλές εμφανίσεις. Είναι ένα σετ που γρήγορα θα γίνει sold out και εσύ θα το βρεις παρακάτω.

Πένσιλ μίντι φούστα με pied de poule μοτίβο και άνοιγμα, Mango

Tweed τζάκετ με pied de poule μοτίβο και κουμπιά, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ