Follow us

Η Τζένη Θεωνά φόρεσε με τον πιο stylish τρόπο το λευκό H&M φόρεμα της

Ο έξυπνος συνδυασμός που αναβάθμισε το look της Τζένης Θεωνά.

Η Τζένη Θεωνά φόρεσε με τον πιο stylish τρόπο το λευκό H&M φόρεμα της NDP

Η Τζένη Θεωνά αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της στη Θάσο. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δημοσιεύει αμέτρητα στιγμιότυπα από εκεί. Βέβαια, τη δική μας προσοχή μαγνήτισε με μία άκρως stylish ανάρτηση, που αξίζει σίγουρα να δεις και εσύ.

Η Τζένη Θεωνά βρήκε το πιο ευέλικτο λευκό φόρεμα στην H&M και το φόρεσε με τον πιο πολυτελή τρόπο

Πρόκειται για την παρακάτω ανάρτηση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός ποζάρει σε μία ξαπλώστρα δίπλα από την πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου και γράφει στη λεζάντα: ''Βαθύπλουτη- όχι αστεία. Ούτε εγώ μπορώ να εξηγήσω πώς μου συνέβη φέτος τέτοιος πλούτος. #wheninthassos • Aμύθητης αξίας @hm #white #dress with a splash of @hm #green #mules Ευχαριστώ 💚 τις εξίσου ψυχικά βαθύπλουτες @ankoa διαχρονικά, @kellykapnia και @sunnydimi #hmhellasteam
#hm #hmxme Στο σμαραγδοπίσινο @alexandragoldenboutique στην #thassos''.

Loading...

Η ίδια φοράει ένα λευκό αέρινο φόρεμα με ''V'' ΄λαιμόκοψη, στενή μέση, λεπτές τιράντες και μίντι μήκος -το ιδανικό τόσο στα φορέματα όσο και στις φούστες. Το λευκό φόρεμα φέτος προτιμήθηκε όσο κανένα άλλο τόσο από τις Ελληνίδες celebrities όσο και από τις fashionistas με τις Παριζιάνες να ξεχωρίζουν στο feed μας. Είναι ένα διαχρονικό φόρεμα που πάντα θα κολακεύει την επιδερμίδα που έχει ''φιλήσει'' ο ήλιος αλλά και κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από τα χαρακτηριστικά της.

Η Τζένη Θεωνά ολοκλήρωσε το look της με πράσινα αξεσουάρ και πιο συγκεκριμένα με σμαραγδί προσθέτοντας στην εμφάνισή της ένα από τα πιο πολυτελή χρώματα που έχουν ταυτιστεί με τον πλούτο και την αριστοκρατία. Σμαραγδί mules από την H&M, πολυτελή κοσμήματα και μία raffia τσάντα ολοκλήρωσαν το outfit της και της κέρδισαν τον τίτλο της καλοντυμένης. Μπορείς να δείχνεις και εσύ εξίσου luxurius και να παραμένεις on a budget ακριβώς όπως έκανε και η Τζένη Θεωνά, καθώς πέρα από τα κοσμήματα τα υπόλοιπα κομμάτια θα τα βρεις παρακάτω στη συλλογή της H&M.

Τσάντα ώμου με raffia λεπτομέρειες, H&M

Πράσινα mules, H&M

Λευκό μίντι φόρεμα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ