Follow us

Το Little Black Dress από την H&M είναι το διαχρονικό φόρεμα της Τόνιας Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου δεν αποχωρίζεται αυτό το διαχρονικό φόρεμα από την H&M.

Τόνια Σωτηροπούλου NDP Photo Agency

Σιγά σιγά οι celebrities βρίσκουν τον δρόμο τους πίσω και επιστρέφουν στη βάση τους λίγο προτού ξεκινήσει και επίσημα η νέα σεζόν. Βέβαια, ανάμεσα τους θα υπάρχουν και εκείνοι που θα μετρούν ''32η Αυγούστου'' επιμένοντας πως το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει και δεν πρόκειται έως τα τέλη του Σεπτεμβρίου. Μία από αυτούς είναι και η Τόνια Σωτηροπούλου, που φαίνεται να μην έχει χορτάσει τον ήλιο και τη θάλασσα -και δεν την αδικούμε. Η ίδια δημοσιεύει πολλά στιγμιότυπα από τις διακοπές της στα νησιά, που έχει επισκεφτεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Loading...

Μία ανάρτηση της μαγνήτισε το βλέμμα μας για δύο πολύ σημαντικού λόγους: Η Τόνια Σωτηροπούλου φοράει ένα Α) διαχρονικό φόρεμα με Β) με πολύ προσιτή τιμή και πρέπει οπωσδήποτε να το δεις.

Το LBD από τη H&M που δεν αποχωρίζεται πλέον η Τόνια Σωτηροπούλου

Ο λόγος για την παρακάτω ανάρτηση στην οποία η Τόνια Σωτηροπούλου ποζάρει καθισμένη σε πεζούλι σε κάποιο νησί φορώντας ένα κομμάτι από την καλοκαιρινή συλλογή της H&M, που αξίζει σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Πρόκειται για ένα μαύρο φόρεμα με μίνι μήκος, κοντό μανίκι και ''V'' λαιμόκοψη. Είναι ένα ευέλικτο φόρεμα, για το οποίο έχουν γραφτεί αμέτρητες σελίδες στην ιστορία της μόδας. Μπορείς να το εμπιστεύεσαι κάθε φορά που θες να δημιουργήσεις μία κομψή εμφάνιση, καθώς έχεις την ευκαιρία να το προσαρμόσεις στις απαιτήσεις της εκάστοτε περίστασης προσθέτοντας τα απαραίτητα αξεσουάρ. Ευκολοφόρετο, stylish και ευέλικτο, δεν μας κάνει εντύπωση που δεν το αποχωρίζεται ούτε στις διακοπές της η Τόνια Σωτξροπούλου.

Loading...

Shop the LBD

Μίνι φόρεμα με πλέξη ριμπ, Η&Μ

Μίνι φόρεμα με σφηκοφωλιά, Η&Μ

Μίντι μαύρο φόρεμα με άνοιγμα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ