Follow us

Βρήκαμε τα καλύτερα νυφικά looks από τους φετινούς γάμους των celebrities

Όποιο και αν είναι το στιλ σου σίγουρα θα βρεις την απαραίτητη έμπνευση στα νυφικά looks των celebrities.

Βρήκαμε τα καλύτερα νυφικά looks από τους φετινούς γάμους των celebrities Instagram @sarahhyland, @frida_aasen & @alexandradaddario

Ο γάμος της καλοκαιρινής σεζόν είναι ένας: Εκείνος της Jennifer Lopez και του Ben Affleck, που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου για δεύτερη φορά σε μία πολυτελή εκδήλωση. Η διάσημη τραγουδίστρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από το νυφικό της look στον επίσημο ιστότοπο της κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Στην τελετή του γάμου φόρεσε ένα ιδιαίτερο νυφικό, που φέρει την υπογραφή του Ralph Lauren, με τον οποίο έχει δημιουργήσει μία φιλική σχέση όλα αυτά τα χρόνια που συνεργάζονται. Βέβαια, όπως είναι αναμενόμενο για μία ντίβα του δικούς της βεληνεκούς, στη δεξίωση μετά το πέρας του μυστηρίου φρόντισε να αλλάξει δύο φορές και να φορέσει διαφορετικά νυφικά φορέματα, που έφεραν την ίδια λάμψη, εκκεντρικότητα και πολυτέλεια με το πρώτο.

Ο γάμος, όμως, της Jennifer Lopez και του Ben Affleck δεν ήταν ο μόνος που έλαβε χώρα τους τελευταίους μήνες του 2022. Για να είμαστε πιο ακριβείς, πολλοί ήταν οι celebrites, που αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας με αποτέλεσμα να είναι πολλές οι νύφες που κέντρισαν την προσοχή μας.

Κάθε νύφη επέλεξε το bridal look που απέπνεε την αισθητική της. Κάποιες ήθελαν να είναι οι starlets της βραδιάς επιλέγοντας ογκώδη νυφικά με ρομαντικές και πολυτελείς λεπτομέρειες, όπως η Frida Assen και η Nicola Peltz Beckham. Άλλες ήθελαν ένα ρομαντικό μινιμαλιστικό look, όπως η Lais Ribeiro και Toni Garrn, ενώ κάποιες άλλες έδωσαν τη έδωσαν τη δική τους ψήφο εμπιστοσύνης σε πιο κλασικά νυφικά, όπως η Sarah Hyland και η Britney Spears. Βέβαια, ανάμεσα στις διάσημες νύφες, που ξεχωρίζουν, είναι και εκείνες με τα πιο ιδιαίτερα bridal looks, όπως το vintage νυφικό της Alexandra Daddario αλλά και το edgy της Kourtney Kardashian.

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις σίγουρα θα εμπνευστείς από τα παρακάτω νυφικά looks των celebrities, που ανέβηκαν φέτος τα σκαλιά της εκκλησίας.

Bridal Looks - Celebrity Edition | Οι νύφες της χρονιάς που εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους

H Jennifer Lopez με νυφικό Ralph Lauren.

Loading...

H Sarah Hyland με νυφικό Vera Wang.

Loading...

H Lais Ribeiro με νυφικό Galia Lahav.

Loading...

H Nicola Peltz Beckham με νυφικό Valentino.

Loading...

H Kourtney Kardashian με νυφικό Dolce & Gabbana.

Loading...

Η Britney Spears με νυφικό Versace.

Loading...

H Toni Garrn με νυφικό Elie Saab.

Loading...

H Alexandra Daddario με νυφικό Danielle Frankel.

Loading...

Η Josephine Skriver με νυφικό Alberta Ferretti.

Loading...

Η Frida Aasen με νυφικό Ellie Saab.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ