Follow us

Μπορείς να φορέσεις το τοπ του μπικίνι εκτός παραλίας; Η Dua Lipa το έκανε πολλές φορές

Θα φορούσες το μπικίνι σου όπως η Dua Lipa σε βραδινή έξοδό σου;

Μπορείς να φορέσεις το τοπ του μπικίνι εκτός παραλίας; Η Dua Lipa το έκανε πολλές φορές Splash/ideal Images

Η Dua Lipa έχει ένα αρκετά βεβαρημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, καθώς κάνει περιοδεία δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της στις συναυλίες ανά τον κόσμο. Παρ' όλα αυτά, ξέκλεψε λίγο χρόνο για να γιορτάσει τα γενέθλια της με τα αγαπημένα της πρόσωπα πριν λίγες ημέρες. Η διάσημη τραγουδίστρια ταξίδεψε σε έναν παραθαλάσσιο προορισμό μαζί με τις φίλες και τους φίλους της. Εκεί πέρασαν αρκετές μέρες και η ίδια φρόντισε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των ακολούθων της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας αμέτρητες στιγμές των διακοπών και των εορτασμών της. Ανάμεσα στο πάρτι και τις ειδυλλιακές φωτογραφίες των τοπίων, εμείς ξεχωρίσαμε τα σύνολα που φόρεσε. Από ό,τι φαίνεται για τα looks των διακοπών της συνεργάστηκε με τον στιλίστα της, αφού το καθένα είναι άκρως ιδιαίτερο υιοθετώντας τάσεις αλλά και δημιουργώντας νέες.

Loading...

Η Dua Lipa έκανε τάση το bikini top

Η τραγουδίστρια πέρα από τα σατινέ φορέματα, τα απαραίτητα cover ups για την παραλία και τα must have αξεσουάρ, έβαλε στη βαλίτσα της πολλά μπικίνι και πιο συγκεκριμένα τοπ μπικίνι που δεν προορίζονται μόνο για την παραλία. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες παρακάτω, η Dua Lipa την ημέρα των γενεθλίων της φόρεσε ένα τοπ γεμάτο στρας, που θυμίζει το κλασικό τριγωνικό μπικίνι, αλλά αρκετά πιο μικρό και πιο λαμπερό. Η ίδια το συνδύασε με μία λευκή μάξι ντένιμ φούστα και platform heels με το ίδιο χρώμα. Μία μαύρη ζώνη έκανε αντίθεση με το λευκό της look από το οποίο δεν έλειπε η trendy padded τσάντα ώμου.

Loading...

Το look της συζητήθηκε ιδιαίτερα ανάμεσα στις fashionistas με κάποιες να το επικροτούν και άλλοι να το απορρίπτουν. Πολλοί το θεωρούν τάση και πιστεύουν πως θα δούμε πολλά παρόμοια brallete και την επόμενη σεζόν σε βραδινά looks. Πάντως η Dua Lipa έχει φορέσει ξανά και ξανά το μπικίνι τοπ της με διάφορα άλλα ρούχα της, όπως το τζιν.

Loading...
Loading...
Loading...

Η τραγουδίστρια το φοράει ως τοπ και εμείς αναρωτιόμαστε: Θα έχει απήχηση αυτή η τάση; Πες μας στα σχόλια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ