Follow us

10 στιλιστικοί συνδυασμοί ιδανικοί για τη μεταβατική περίοδο που ξεχωρίσαμε στο Instagram

Τι φορούν οι fashion influencers τη μεταβατική περίοδο;

street style Pixel Formula

Νέα εποχή σημαίνει νέες τάσεις και διάθεση για στιλιστική ανανέωση. Οι οίκοι μόδας έχουν παρουσιάσει τα νέα trends, εμείς έχουμε ενημερωθεί πλήρως και πλέον μένει να αποφασίσουμε ποια από αυτά θα υιοθετήσουμε και πως θα τα προσαρμόσουμε στο δικό μας ντύσιμο. Εκτός από τις αγορές που πρόκειται να κάνουμε όμως, χρειάζεται επίσης να ανακαλύψουμε τους συνδυασμούς και τα looks που θα μας εμπνεύσουν για τη νέα σεζόν. Για ακόμα μία φορά, οι fashion influencers που μοιράζονται σε καθημερινή βάση τις στιλιστικές επιλογές τους πρόκειται να μας προσφέρουν τη λύση.

Ο πρώτος στόχος λοιπόν για να παρατηρήσεις εξέλιξη στο ντύσιμό σου είναι να ανακαλύψεις τα δικά σου style icons. Υπάρχουν αναρίθμητοι λογαριασμοί σε Instagram και Tik Tok που ανήκουν σε celebrities, influencers, στιλίστες ή ακόμα και φωτογράφους που ασχολούνται με τη street style μόδα. Ακολουθώντας τους σημαίνει πως κάθε φορά που ανοίγεις το κινητό και τα social media θα γεμίζεις με εικόνες.

Εμείς λοιπόν σου προτείνουμε να κάνεις τη δική σου έρευνα, να επιλέξεις τις fashionistas, το ντύσιμο των οποίων θαυμάζεις και να αποθηκεύσεις τα looks τους ώστε να τα αντιγράψεις. Επειδή όμως, η λέξη "αντιγραφή” μπορεί να τρομάζει, μη ξεχνάς πως ακόμα και τα πιο διάσημα style icons της ιστορίας είχαν αρχικά ως αφετηρία το ντύσιμο κάποιων άλλων γυναικών. Μόλις νιώσεις πως το ντύσιμο και το στιλ που έχεις επιλέξει είναι αυτό που όντως σου ταιριάζει, θα συνειδητοποιήσεις πως θα σκέφτεσαι από μόνη σου νέους συνδυασμούς, απόλυτα δικούς σου.

Ο λόγος που αυτό το trick θα "ξεκλειδώσει” το στιλ σου είναι πως εσύ η ίδια δημιουργείς για τον εαυτό σου ένα ασφαλές στιλιστικό πλαίσιο -αφού εμπνέεσαι κυρίως από σύνολα άλλα γυναικών-, το οποίο σε βάθος χρόνου θα σου επιτρέψει να νιώσεις πιο άνετα με το ντύσιμο και την εικόνα σου, ώστε να αφήσεις τη δική σου στιλιστική φαντασία ελεύθερη.

#1 Δερμάτινο παντελόνι, tank top και loafers

Loading...

#2 Slip dress, πουλόβερ και μπαλαρίνες

Loading...

#3 Τζιν παντελόνι και πουκάμισο

Loading...

#4 Λευκό παντελόνι, top και sneakers

Loading...

#5 Total brown look

Loading...

#6 Μαρινιέρα και τζιν παντελόνι

Loading...

#7 Croshet top και λευκό παντελόνι

Loading...

#8 Κοστούμι και loafers

Loading...

#9 Cropped παντελόνα και πουκάμισο

Loading...

#10

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ