Follow us

Στη νέα συλλογή της Pull&Bear θα βρεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις με στιλ τη νέα σχολική χρονιά

Η Pull&Bear γιορτάζει την επιστροφή στο σχολείο μέσω της κολεξιόν Back to School.

MissBloom TEAM
Στη νέα συλλογή της Pull&Bear θα βρεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις με στιλ τη νέα σχολική χρονιά Courtesy of Pull&Bear

H Pull&Bear θέλει να σε προετοιμάσει σωστά για τη νέα σχολική χρονιά και για αυτό δημιούργησε μία νέα συλλογή αφιερωμένη σε αυτό. Το fashion brand γιορτάζει την επιστροφή στο σχολείο μέσω της κολεξιόν ''Back to School'', που γίνεται απαραίτητη για την έναρξη του φθινοπώρου.

Στη νέα συλλογή της Pull&Bear θα βρεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις με στιλ τη νέα σχολική χρονιά

Back to School | Έμπνευση varsity στα ανδρικά, urban επιλογές με μια κομψή νότα στα γυναικεία

Η κολεξιόν womenswear αποτελείται από προτάσεις με έμπνευση back to university, προσθέτοντας μια κομψή νότα. Διατηρούνται τα hoodies και τα τζάκετ varsity, αλλά εισάγονται στοιχεία όπως η λεπτή ρίγα σε σκούρο μπλε χρώμα και τα κουστούμια με παντελόνι tailoring συνδυασμένα με σακάκι και γιλέκο. Επιπλέον, ξεχωρίζουν οι κοντές μπλούζες και τα τζάκετ worker με μία από τις τάσεις της σεζόν: Τη μίνι φούστα με πιέτες, την πρωταγωνίστρια του streetstyle.

Courtesy of Pull&Bear

Οι προτάσεις έχουν ως αφετηρία δύο χρωματικές ομάδες: Από τη μία πλευρά, το πράσινο, το μαύρο και το χρώμα της άμμου. Από την άλλη, οι κόκκινες, καμηλό και σκούρες μπλε αποχρώσεις.

Courtesy of Pull&Bear

Στο τμήμα menswear ξεχωρίζουν τα καπιτονέ varsity jackets που καλύπτονται από graphic τυπώματα με αναφορές college. Επιπλέον, ξεχωρίζει το απόλυτο κομμάτι για τη σεζόν back to school: Φούτερ με κουκούλα όπου αναδεικνύονται τα χρωματιστά τυπώματα και, σε αυτή την περίπτωση, η έμπνευση από τη φύση.

Courtesy of Pull&Bear

Τα καρό πουκάμισα παραμένουν και αυτή τη σεζόν, ιδίως σε φανελένια υφάσματα. Όσον αφορά τα παντελόνια, ξεχωρίζει το ελαφρώς ξεβαμμένο denim worker και το κανονικό παντελόνι jogging.

Courtesy of Pull&Bear

Η παλέτα ξεκινά από μια ουδέτερη χρωματική γκάμα με σπασμένο λευκό, μπεζ, μπλε και γκρι και φτάνει σε έντονα χρώματα, όπως το μπλε ηλεκτρίκ και το κυπαρισσί.

Courtesy of Pull&Bear

Στα πλαίσια της πρότασης, περιλαμβάνονται τα αθλητικά παπούτσια με ρετρό στυλ και τα χρωματιστά μποτίνια από καουτσούκ. Τα μοκασίνια, από την πλευρά τους, προσθέτουν μια urban νότα. Στα αξεσουάρ, παρουσιάζονται τσάντες και σακίδια πλάτης με διάφορα τυπώματα, ιδανικά για τη σεζόν back to university.

@pullandbear

www.pullandbear.com/es

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ