Follow us

Το κρουαζέ φόρεμα της Angelina Jolie που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της

Το κρουαζέ φόρεμα δίνει το παρών στις πιο κομψές γκαρνταρόμπες και δεν γίνεται να λείπει από καμία γυναίκα με εκλεπτυσμένο στιλ.

Το κρουαζέ φόρεμα της Angelina Jolie που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην γλανταρόμπα της Splash/Ideal Images

Η Angelina Jolie ποτέ δεν ακολουθούσε τις τάσεις, ούτε και έπαιρνε στιλιστικά ρίσκα, πάντα όμως ενθουσίαζε στο κόκκινο χαλί και σήμερα το κάνει και με τα πιο casual looks της. Τους τελευταίους μήνες έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τη fashion κοινότητα. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός έχει δημιουργήσει τα πιο χαλαρά και αδιαμφισβήτητα κομψά σύνολα κατά τη διάρκεια των ζεστών ημερών του καλοκαιριού. Λινά σετ και stylish πιτζάμα σετ, όπως επίσης και αέρινα φορέματα βρίσκονται ανάμεσα στις top επιλογές για το καλοκαίρι. Μπορεί οι εμφανίσεις της να ήταν τόσο απλές και casual, ωστόσο, τις χάρισαν το τίτλο της καλοντυμένης πολλές φορές. Έτσι, έγινε και με μία πρόσφατη εμφάνιση της.

Η ηθοποιός μαζί με την κόρη της Vivienne Jolie-Pitt παρακολούθησαν από κοντά το θεατρικό έργο ''Dear Evan Hansen'' και μετά το πέρας της πήγαν στα παρασκήνια για να γνωρίσουν τους πρωταγωνιστές. Η Angelina Jolie πόζαρε αγκαλιά με την κόρη της και το cast της θεατρικής παράστασης και τα σχόλια πήραν φωτιά με τη στιλιστική επιλογή της.

Το κρουαζέ μαύρο φόρεμα της Angelina Jolie είναι μία στιλιστική αναγκαιότητα για κάθε κομψή γυναίκα

Στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram της θεατρικής παράστασης, η Angelina Jolie φοράει ένα κρουαζέ φόρεμα, το οποίο λατρεύτηκε από τη fashion κοινότητα. Θα αναρωτιέσαι ποια είναι η ιδιαιτερότητα του, όμως, γιατί με την πρώτη ματιά δεν θα σε έχει ενθουσιάσει. Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι ένα άκρως ευέλικτο σχέδιο, που μπορεί να προσαρμοστεί πραγματικά σε αμέτρητες περιστάσεις. Το κρουαζέ φόρεμα είναι, επίσης, το πιο κολακευτικό για κάθε γυναίκα, καθώς προσφέρει κίνηση στην εμφάνιση, έμφαση στη μέση και θηλυκότητα στο look. Η Angelina Jolie επέλεξε ένα με μάξι μήκος και 3/4 μανίκια και το συνδύασε με μία YSL crossbody τσάντα.

Loading...

Το κρουαζέ φόρεμα δίνει το παρών στις πιο κομψές γκαρνταρόμπες και δεν γίνεται να λείπει από καμία γυναίκα με εκλεπτυσμένο στιλ. Μπορείς να το εμπιστευτείς για άψογες εμφανίσεις όπως ακριβώς έκανε και η Angelina Jolie.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ