Follow us

Keith Haring by Bershka | Η νέα capsule συλλογή με τα πιο διάσημα έργα του καλλιτέχνη θα σε ενθουσιάσει

Εμπνευσμένη από τη βάση του streetwear, αυτή η κολεξιόν αναπαριστά τη δουλειά του Keith Haring.

MissBloom TEAM
Keith Haring by Bershka | Η νέα capsule συλλογή με τα πιο διάσημα έργα του καλλιτέχνη θα σε ενθουσιάσει Courtesy of Bershka

H Bershka παρουσιάζει τη capsule κολεξιόν της ''Keith Haring by Bershka'', μια συλλογή από ενδύματα και αξεσουάρ με κάποια από τα πιο αντιπροσωπευτικά έργα αυτού του μεγάλου καλλιτέχνη σύγχρονης pop art του ́80.

Keith Haring by Bershka | Η νέα capsule συλλογή με τα πιο διάσημα έργα του καλλιτέχνη θα σε ενθουσιάσει

Keith Haring by Bershka | Όσα θα ανακαλύψεις στη νέα συλλογή

Το έργο του καλλιτέχνη συνεχίζει να επεκτείνεται μέχρι το σύμπαν των Bershka μέσω αυτής της νέας capsule κολεξιόν γεμάτη τάσεις για να κάνεις το πιο μοναδικό arty look της σεζόν. Τα κύρια χρώματα της συλλογής είναι το λευκό, το μαύρο και το κόκκινο και παίρνουν φόρμα σε hoodies, φούτερ σε στυλ crew, δύο joggers, ένα κοντομάνικο με τη φράση "Homework got your head in a whirl?” και ένα μοντέλο κοντομάνικου με all over print.

Courtesy of Bershka

Πάνω στα κομμάτια της νέα συλλογής αποτυπώνονται κάποια από τα πιο διάσημα έργα του καλλιτέχνη, όπως τα ''Three eyed monster'', ''Radiant Baby'' ή ''Heart face''. Ακόμα, στη collection της η Bershka παρουσιάζει και ένα μοντέλο cuff beanie σε μαύρο με σχέδια σε κόκκινο και λευκό και τρία διαφορετικά μοντέλα κάλτσες.

Courtesy of Bershka
Courtesy of Bershka

Η νέα capsule κολεξιόν ''Keith Haring by Bershka'' είναι ήδη διαθέσιμη στο
www.bershka.com και σε επιλεγμένα καταστήματα Bershka. Το Partnership έγινε σε συνεργασία με το Artestar, ένα παγκόσμιο γραφείο αδειών και δημιουργικής συμβουλευτικής που αντιπροσωπεύει καλλιτέχνες, φωτογράφους και δημιουργούς υψηλού προφίλ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ