Follow us

Τα πουκάμισα που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου για άψογες εμφανίσεις

Τα απολύτως απαραίτητα πουκάμισα για να καλύψεις κάθε περίσταση με στιλ.

Τα πουκάμισα που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου για άψογες εμφανίσεις Splash News / Ideal Images

Με τη νέα σεζόν να βρίσκεται μπροστά μας, η οργάνωση της γκαρνταρόμπας μας είναι αναπόφευκτη και ο λόγος είναι προφανής: Το μεταβατικό στιλ του φθινοπώρου έχει απαιτήσεις και εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτές. Τάσεις, νέα συλλογές και στιλιστική έμπνευση είναι μερικά από τα θέματα που θα διαβάζεις ασταμάτητα στο Miss Bloom καθώς σε προετοιμάζουμε καταλλήλως για τη νέα σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23. Παράλληλα, έχουμε εστιάσει και στα staple της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας, που θα σε βοηθήσουν όσο λίγα μπορούν στο καθημερινό και όχι μόνο ντύσιμο. Τα basic κομμάτια είναι απαραίτητα για να δημιουργήσεις μία ολοκληρωμένη και διαχρονική γκαρνταρόμπα και οφείλουμε όλες μας να αφιερώσουμε χρόνο πάνω τους. Σήμερα, θα κάνουμε λόγο για τα πουκάμισα, που οφείλει να έχει κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της, καλύπτοντας όλες τις περιστάσεις για άψογες εμφανίσεις.

Ποια είναι αυτά; Ας ξεκινήσουμε με τον πρωταγωνιστή, το πιο βασικό και must have από όλα, το λευκό. Το συγκεκριμένο έχει τη μεγαλύτερη στιλιστική ευελιξία για να προσαρμοστεί από πρωινά looks έως και επίσημα outfits κρατώντας στο αμείωτο το δυναμισμό του look. Οι Παριζιάνες το λατρεύουν όσο και το ριγέ. Αυτό είναι το δεύτερο πουκάμισο που οφείλεις να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου. Διαχρονικό, κλασικό, κομψό και office ready, το ριγέ πουκάμισο είναι μία στιλιστική αναγκαιότητα, που θα φοράς όλο το χρόνο από το γραφείο έως το βραδινό σύνολο σου.

Loading...

Βέβαια, εξίσου σημαντικό και ευέλικτο με τα παραπάνω είναι το γαλάζιο και το μαύρο, δύο πουκάμισα που θα φοράς ξανά και ξανά με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Από τις προτάσεις μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν και εκείνα με τον πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα, όπως το απολύτως θηλυκό και σαγηνευτικό πουκάμισο με pussybow, το πολυτελές σατινέ και εκείνο με ένα χαρούμενο μοτίβο.

Loading...

Shop the must have shirts

Βρες τα παραπάνω must have πουκάμισα στο οδηγό αγοράς μας παρακάτω.

Διαφανές πουκάμισο με pussybow, Zara

Λευκό πουκάμισο, Mango

Μαύρο πουκάμισο, H&M

Ριγέ πουκάμισο, Stradivarius

Σατινέ πουκάμισο, Massimo Dutti

Μπλε πουκάμισο, Pull & Bear

Πουκάμισο με μοτιβο, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ