Follow us

Η Μαίρη Κατράντζου βάπτισε τον γιο της στις Σπέτσες | Τα looks των καλεσμένων που εντυπωσίασαν

Από τις νονές, τη Marie Chantal, τη Sabine Getty και την Ευγενία Νιάρχου, έως τη Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού, οι καλεσμένες έκαναν εντύπωση στη φαντασμαγορική εκδήλωση.

Η Μαίρη Κατράντζου βάφτισε τον γιο της στις Σπέτσες | Τα looks των καλεσμένων που εντυπωσίασαν Instagram @marykatrantzou

Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου και ο σύζυγός της, ο καθηγητής νευρολογίας Μάριος Πολίτης, βάπτισαν τον γιο τους στις Σπέτσες χθες το απόγευμα της Τετάρτης. Το κοσμοπολίτικο νησί ήταν για εκείνους η κατάλληλη τοποθεσία, καθώς εκεί έχουν την καλοκαιρινή κατοικία τους. Το ζευγάρι πραγματοποίησε το μυστήριο στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Ο γιος της σχεδιάστριας και του καθηγητή νευρολογίας πήρε το όνομα Μιχάλης και οι νονοί του ήταν Παύλος Γλίξμπουργκ με τη σύζυγό του, Marie Chantal, η Ευγενία Νιάρχου και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Sabine Getty.

Η Μαίρη Κατράντζου φρόντισε να δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δίνοντας μία γεύση από το glamorous event. Από τα στιγμιότυπα είδαμε πως μετά το μυστήριο στη διάσημη εκκλησία του νησιού, ακολούθησε μία φαντασμαγορική δεξίωση στην οικία του ζευγαριού. Μάλιστα, πολλοί ήταν οι καλεσμένοι που αναρτούσαν τις δικές τους φωτογραφίες από την εκδήλωση, καθώς είχε μεγαλοπρεπή πυροτεχνήματα και υπέροχη διακόσμηση, που τους άφησε έκπληκτους.

Η Μαίρη Κατράντζου βάπτισε τον γιο της στις Σπέτσες | Τα looks των καλεσμένων που εντυπωσίασαν

Την προσοχή μας κέντρισαν, ωστόσο, οι καλεσμένες της βάπτισης με πολλές να επιλέγουν σχέδια της Μαίρης Κατράντζου. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν η Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού, η Χριστιάνα Βαρδινογιάννη, η Μαριέττα Χρουσαλά και η Βίκυ Καγιά, οι οποίες ''κονταροχτυπήθηκαν'' για τον τίτλο της πιο καλοντυμένης.

Τα looks των καλεσμένων ήταν αρκετά ανάλαφρα τηρώντας το dress code της βάπτισης σε νησί. Οι εμφανίσεις τους ισορρόπησαν πάνω στο glamorous στιλ και την casual διάθεση που έχει αβίαστα οποιοδήποτε εκδήλωση σε ένα νησί. Τα πιο επίσημα σύνολα τα είχαν η Sabine Getty και η Marie Chantal. Οι υπόλοιπες επέλεξαν ανάλαφρα φορέματα σε μάξι μήκος με έντονα χρώματα σε fun prints. Άλλωστε, το καλοκαίρι επιβάλλει χρώμα και η χθεσινή βάπτιση γέμισε με τις χρωματικές επιλογές των καλεσμένων. Στην πλειοψηφία τους οι προσκεκλημένες εμπιστεύτηκαν φλατ σανδάλια για να ολοκληρώσουν τα looks τους, ενώ δεν έλειπαν και τα statement κοσμήματα, που έδιναν περισσότερη λάμψη στα ανάλαφρα φορέματα.

Δες παρακάτω τα looks των καλεσμένων στη βάφτιση του γιου της Μαίρης Κατράντζου και του Μάριου Πολίτη.

Loading...

Η Βίκυ Καγιά.

Η Μαίρη Κατράντζου με μία από τις καλεσμένες της.

H Marie Chantal.

Η Sandra Bauknecht.

Η Ευγενία Νιάρχου και η Sabine Getty.

Καλεσμένες στη βάπτιση.

Η Μαρίλη Γλύπτη-Κανελλάκη.

Η Μαριάνννα Γουλανδρή Λαιμού και η μητέρα της Χριστιάνα Βαρδινογιάννη.

H Marija Berni και άλλες καλεσμένες.

H Μαρίλη Γλύπτη-Κανελλάκη, η Μαίρη Κατράντζου, η Μπέσσυ Λαιμού και η Hala Khoury.

Η Nasiba Adilova.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ