Follow us

Το τοπ κορσέ είναι η hot τάση του φθινοπώρου που φορούν όλες οι celebrities

Οι εμφανίσεις που θα σε διαβεβαιώσουν πως ο κορσές ανήκει και στη φετινή σεζόν.

Το τοπ κορσέ είναι η hot τάση του φθινοπώρου που φορούν όλες οι celebrities Splash/Ideal Images

Οι celebrities και δη οι μούσες των σχεδιαστών είναι γνωστό πως υιοθετούν πρώτες τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν ή τις δημιουργούν εκ του μηδενός. Επιλέγουν ένα fashion item, δημιουργούν έναν ενδιαφέροντα στιλιστικό συνδυασμό και το look τους γίνεται τάση εν μια νυκτί με τις fashionistas να προσπαθούν να υιοθετήσουν το εκάστοτε trend. Από τις μεγαλύτερες trendsetters είναι η Bella Hadid, που λατρεύει να πειραματίζεται με την εμφάνιση και την γκαρνταρόμπα της. Θα δημιουργήσει πολλές φορές περίεργους συνδυασμούς και θα καταφέρει να τους επιβάλλει ως τάση. Αυτή τη φορά, όμως, το supermodel φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση της προηγούμενης σεζόν, τον κορσέ, που όπως όλα δείχνουν πως θα είναι και αυτή τη φθινοπωρινή περίοδο ένα hot trend.

Το look της Bella Hadid το επισημοποιεί | Ο κορσές θα φορεθεί και αυτή τη σεζόν

Η Bella Hadid παρευρέθηκε στον εναρκτήριο αγώνα του τουρνουά τένις US Open και το look της συζητήθηκε ιδιαίτερα, αφού διαφέρει από κάθε κώδικα ντυσίματος για την συγκεκριμένη casual περίσταση. Η ίδια υιοθέτησε αρχικά τη άλλη μεγάλη τάση της σεζόν, το double denim, σε ένα look που απαρτιζόταν από τα αγαπημένα της baggy τζιν και τον trendy κορσέ. Ένα ξεκούμπωτο πουκάμισο φορεμένο ως μπολερό ολοκλήρωσε το look της. Η εμφάνιση της όσο ανορθόδοξη και αν ήταν, έκανε κατανοητό ένα πράγμα: Ο κορσές θα συνεχίζει να μας απασχολεί και τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23.

Το τοπ κορσέ είναι η hot τάση του φθινοπώρου που φορούν όλες οι celebrities

Ο κορσές δεν είναι μία νέα τάση, πρόκειται για ένα κομμάτι που μετράει αιώνες στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ωστόσο, από εσώρουχο που έσφιγγε τη σιλουέτα μας έγινε σταδιακά ένα τοπ που κολακεύει το γυναικείο σώμα και για αυτό πολύ γρήγορα τα τελευταία χρόνια έγινε το must have τοπ για τις βραδινές εξόδους. Με την άνοδο των ρομαντικών, νοσταλγικών αισθητικών της κοκέτας και του μπαλέτου, που έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων χρηστών του Tik Tok ο κορσές ενσωματώθηκε σε φορέματα, ολόσωμες φόρμες, ενώ μία μεγαλύτερη ποικιλία σχεδίων τον έκανε κατάλληλο για το καθημερινό ντύσιμο.

Αμέτρητες είναι οι celebrities και οι fashionistas, που έχουν κάποια εκδοχή του στην ντουλάπα τους και τα παρακάτω stylish looks αποδεικνύουν πως ο κορσές θα φορεθεί με πολλούς τρόπους αυτή τη σεζόν. Από κοστούμια και φούστες έως τα φορέματα, ο κορσές είναι must.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ