Follow us

Η Marks & Spencer σχεδίασε την πιο άνετη Denim συλλογή από 100% βαμβάκι βιώσιμης προέλευσης

Σε όλα τα γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα τα ολοκαίνουργια M&S Denim κομμάτια δίνουν έμφαση στην άνεση και την ευελιξία.

MissBloom TEAM
Η Marks & Spencer σχεδίασε την πιο άνετη Denim συλλογή από 100% βαμβάκι βιώσιμης προέλευσης Courtesy of Marks & Spencer

Προσφέροντας τη γνωστή άνεση, ποιότητα και το αξεπέραστο στιλ της Marks & Spencer, η νέα Denim συλλογή του αγαπημένου brand βρίσκεται στα καταστήματα και περιλαμβάνει must-have denim outfits για όλη την οικογένεια. Επιπλέον, τα νέα denim κομμάτια είναι κατασκευασμένα με 100% βαμβάκι βιώσιμης προέλευσης και παράγονται στο πλαίσιο του προγράμματος Better Cotton Initiative. Στόχος είναι η υπεύθυνη παραγωγή των ενδυμάτων και η βελτίωση της ποιότητας τους, καθώς και η αύξηση της διάρκειας ζωής τους.

Η Marks & Spencer σχεδίασε την πιο άνετη Denim συλλογή από 100% βαμβάκι βιώσιμης προέλευσης

Σε όλα τα γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα, τα ολοκαίνουργια M&S Denim κομμάτια δίνουν έμφαση στην άνεση και την ευελιξία, ενώ προσφέρουν υπέροχο στιλ με τη μοναδική εφαρμογή Marks & Spencer.

marks & spencer

Η γυναικεία Denim συλλογή διαθέτει μεγάλη ποικιλία, με επιλογές για κάθε σωματότυπο. Ετοιμαστείτε για μια σεζόν στην οποία θα φαίνεστε και θα αισθάνεστε υπέροχα, κάθε μέρα, όλη μέρα!

marks & spencer

Από την άλλη, η ανδρική Denim συλλογή παρουσιάζει μια σειρά από μοντέρνα, stylish τζιν παντελόνια, που σε συνδυασμό με άνετα πουκάμισα και t-shirts, δημιουργούν υπέροχους συνδυασμούς για κομψές casual εμφανίσεις.

marks & spencer

Για τους μικρούς μας φίλους, η Kidswear Denim συλλογή περιλαμβάνει μοναδικά κομμάτια, όπως φορέματα, τζιν πουκάμισα και σαλοπέτες, σε υπέροχα στιλάτα σχέδια, εξασφαλίζοντας παράλληλα άνεση και ευελιξία στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας επιλέγοντας τα αγαπημένα σας denim κομμάτια από τη συλλογή της Marks & Spencer και υποδεχθείτε το φθινόπωρο με άνεση και στιλ.

marks & spencer

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Marks & Spencer σήμερα ή αγοράστε τα αγαπημένα σας Denim online, στο www.marksandspencer.gr.

#marksandspencergreece

Ακολουθήστε τα M&S

Facebook: Marks & Spencer

Instagram: @marksandspencergreece

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ