Follow us

Φεστιβάλ Βενετίας | Όλες οι celebrity εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της τελετής έναρξης

Ποιες celebrities βρίσκονται στη λίστα των best dressed;

φεστιβαλ βενετιας Splash/Ideal Images

Κάθε χρόνο, το φεστιβάλ κινηματογράφου που πραγματοποιείται στη Βενετία είναι μία από τις πιο glamorous διοργανώσεις. Οι συντελεστές των ταινιών αλλά και οι καλεσμένοι που παρευρίσκονται στις πρεμιέρες των ταινιών συνεργάζονται με τους πιο επιτυχημένους στιλίστες, δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των haute couture δημιουργιών, των κοσμημάτων, των αξεσουάρ και έχουν ως στόχο να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί με εμφανίσεις που θα μείνουν στην ιστορία του θεσμού. Μετά από 79 οργανώσεις τα τελευταία 90 χρόνια, το συγκεκριμένο κινηματογραφικό φεστιβάλ είναι μία επιπλέον απόδειξη πως εκτός από το σινεμά, η μόδα είναι μία μορφή τέχνης με εξαιρετική δύναμη, που αφορά περισσότερα από μία κομψή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Φέτος, το φεστιβάλ της Βενετίας που είναι ένα από τα παλαιότερα παγκοσμίως άνοιξε την αυλαία του χθες Τετάρτη 31 Αυγούστου και πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 10 Σεπτεμβρίου. Οι celebrities που βρέθηκαν στην πρεμιέρα του είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία ταινία που φέρει την υπογραφή του Netflix. Ο λόγος για το "White Noise” που σε σκηνοθεσία του Noah Baumbach, που πρόκειται να διαγωνιστεί για το Χρυσό Λιοντάρι.

Όσον αφορά στις στιλιστικές επιλογές των celebrities για το κόκκινο χαλί, μετά την off duty σύνολο κατά την άφιξη της στη Βενετία, η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Julianne Moore έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της με Maison Valentino φόρεμα και Cartier κοσμήματα. Εξίσου κομψή ήταν η Catherine Deneuve με το κόκκινο Saint Laurent φόρεμά της. Η Γαλλίδα ηθοποιός μάλιστα φέτος πρόκειται να βραβευτεί για τη συνολική της προσφορά στην έβδομη τέχνη. Ανάμεσα στις best dressed είναι επίσης η Jodie Turner-Smith με Gucci και η Tessa Thompson με vintage δημιουργία που φέρει την υπογραφή του οίκου Armani Prive. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επίσης είχε η εμφάνιση της Hillary Clinton. Η πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα πουά kaftan dress σε baby blue απόχρωση που έφερε την υπογραφή της Diane von Furstenberg, το οποίο μάλιστα συνδύασε με λευκές flat μπαλαρίνες.

Τα red carpet looks

Alessandra Ambrosio

Barbara Palvin

Catherine Deneuve

Audrey Diwan

Elisa Sednaoui

Emma Chamberlain

Francesca Tizzano

Grace Elizabeth

Julianne Moore

Hillary Clinton

Greta Ferro

Isabeli Fontana

Leila Hatami

Madisin Rian

Khatia Buniatishvili

Martina Ferragamo

Matilde Gioli

Melanie Laurent

Roberta Armani

Pixie Lott

Melita Toscan du Plantier & Christian Louboutin

Sam Nivola, May Nivola & Raffey Cassidy

Tessa Thompson

Rocio Munoz Morales

Valentina Sampaio

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ