Follow us

Η Naomi Campbell πρωταγωνιστεί στην φθινοπωρινή καμπάνια της H&M με έμπνευση το Παρίσι

Η συλλογή AW22 θα είναι διαθέσιμη από 15 Σεπτεμβρίου στα καταστήματα και στο hm.com.

MissBloom TEAM
H&M Courtesy of H&M

Για τη νέα σεζόν, η H&M αποκαλύπτει τη "Brasserie Hennes" σε μια ολοκαίνουρια ταινία. Η "Brasserie Hennes" είναι ένας φανταστικός προορισμός μόδας που περικλείει την εμβληματική κουλτούρα των Brasserie του Παρισιού, το ιδανικό μέρος για να παρακολουθήσετε τη μαγεία του Παρισιού να ξεδιπλώνεται μπροστά σας. Όλοι καλούνται να καθίσουν έξω και να παρακολουθήσουν εξαιρετικά στυλ να παρελαύνουν στους δρόμους. Το σύμπαν του "Hôtel Hennes" εξελίσσεται, η "Brasserie Hennes" υπόσχεται νέες περιπέτειες. Εδώ, η μόδα είναι για όλους και όλα μπορούν να συμβούν.

Η Naomi Campbell πρωταγωνιστεί στην φθινοπωρινή καμπάνια της H&M με έμπνευση το Παρίσι
hm
hm

Η Naomi Campbell υποδύεται μια παριζιάνα fashion insider, που στη "Brasserie Hennes" συναντά μια "περίεργη" τουρίστρια, το μοντέλο Jill Kortleve, η οποία μόλις κατέφθασε στην πρωτεύουσα της μόδας. Με καφέ στο χέρι, η Naomi Campbell και η Jill Kortleve παρακολουθούν το υπόλοιπο καστ, το ζευγάρι των δημιουργών Young Emperors, το μοντέλο Jordan Barrett, το μοντέλο Paloma Elsesser και τις δίδυμες influencers Molly και Reese Blutstein να περπατούν στα καλντερίμια με τα θαυμάσια ρούχα της συλλογής H&M AW22. Σε σκηνοθεσία και πάλι του Bardia Zeinali, η ταινία εξυμνεί το Παρίσι, με εμπνευσμένες προτάσεις μόδας για όλους.

hm

Όπως δήλωσε η Naomi Campbell "Είναι χαρά μου να συνεργάζομαι με την H&M σε αυτήν την ταινία εμπνευσμένη από μια πόλη τόσο κοντά στην καρδιά μου. Η υπέροχη μόδα θα πρέπει να είναι για όλους, και είναι εκπληκτικό να βλέπεις αυτή την καμπάνια να το αποδεικνύει".

hm

Η συλλογή AW22 ενσαρκώνει το παριζιάνικο στυλ, κλασικό, με αυτοπεποίθηση και εύκολους συνδυασμούς. Τα βασικά κομμάτια για την πόλη, είναι οι μίνι φούστες, τα χαρακτηριστικά πανωφόρια και οι καουμπόικες μπότες έως το γόνατο. Οι ζεστοί τόνοι του πορτοκαλί, του κόκκινου και του μπορντό εναρμονίζονται με το στυλ check-on-check και η κάθε προσωπικότητα λάμπει μέσα από τη συλλογή, με αστραφτερά αξεσουάρ, τσάντες σε στυλ macro tote και χοντρά, εκφραστικά πλεκτά.

hm

Σύμφωνα με τη Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor της H&M "Καλώς ήρθατε στη Brasserie Hennes: ένα φανταστικό μέρος μυθοπλασίας, όπου η συλλογή AW22 λάμπει. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε το θαύμα του Παρισιού στην H&M και ανυπομονούμε να το μοιραστούμε με όλους εσάς".

Η συλλογή AW22 θα είναι διαθέσιμη από 15 Σεπτεμβρίου στα καταστήματα και στο hm.com.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ