Follow us

Ο αλάνθαστος τρόπος να φορέσεις το λευκό κοστούμι είναι αυτός της Άννας Μενενάκου

Η Άννα Μενενάκου ξεχώρισε με την κομψή εμφάνιση της στο Ηρώδειο.

Ο αλάνθαστος τρόπος να φορέσεις το λευκό κοστούμι είναι αυτός της Άννας Μενενάκου NDP

Πολλοί ήταν οι εγχώριοι της showbiz που έδωσαν το παρών στη χθεσινή παράσταση "Θεσμοφοριάζουσες" του Αριστοφάνη στο Ηρώδειο. Ο φωτογραφικός φακός του NDP ήταν εκεί και απαθανάτισε, μεταξύ άλλων, και την Άννα Μενενάκου. Η γνωστή ηθοποιός μαζί με τον σύντροφό της, ΣωτήρηΤσαφούλια, παρακολούθησαν το θεατρικό έργο, όμως, την προσοχή μας κέντρισε η Άννα Μενενάκου με την κομψή εμφάνιση της.

Το stylish look της Άννας Μενενάκου είναι ο αλάνθαστος τρόπος για να φορέσεις το λευκό κοστούμι

Η Άννα Μενενάκου επέλεξε για τη βραδινή έξοδό της να φορέσει ένα λευκό κοστούμι σε loose γραμμή, που αποτελεί την πιο άνετη και ανανεωμένη εκδοχή του κλασικού office look. Η ίδια για να του δώσει μία πιο βραδινή διάθεση το συνδύασε με ένα μαύρο τοπ, το οποίο έφερε βαθύ ντεκολτέ και στενή εφαρμογή δίνοντας σχήμα στη σιλουέτα της. Η ηθοποιός, για να παραμείνει άνετη καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, εμπιστεύθηκε ένα ζευγάρι platform sneakers με τρακτερωτή σόλα, που αποτελούν τάση και φέτος. Τα συγκεκριμένα υποδήματα πέρα από την άνεση προσφέρουν και τους απαραίτητους πόντους ύψους, έτσι ώστε να φαίνεται ακόμα πιο κολακευτική η ψηλόμεση παντελόνα του κοστουμιού.

Ο αλάνθαστος τρόπος να φορέσεις το λευκό κοστούμι είναι αυτός της Άννας Μενενάκου

Ο συνδυασμός του loose λευκού κοστουμιού με το μαύρο τοπ και τα sneakers είναι η ιδανική πρόταση για εσένα που έχεις κανονίσει βραδινή έξοδο για φαγητό, ποτό ή διασκέδαση. Βέβαια, το συγκεκριμένο look αλλάζοντας το σέξι τοπ και φορώντας ένα άλλο μαύρο μπλουζάκι, μπορείς να το φορέσεις και σε πρωινές και casual εμφανίσεις σου.

Σε κάθε περίπτωση ακολούθησε το αλάνθαστο παράδειγμα της Άννας Μενενάκου για να φορέσεις το λευκό κοστούμι και να ξεχωρίσεις για όλους τους σωστούς λόγους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ