Follow us

Πρεμιέρα για τη Δανάη Μπάρκα | Το κόκκινο σύνολό της έβαλε φωτιά στο πλατό

Η Δανάη Μπάρκα ενθουσίασε με το red look της που φέρει την υπογραφή γνωστού Έλληνα σχεδιαστή.

MissBloom TEAM
Μπαρκα @danai_barka

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Δανάη Μπάρκα θα μας κρατάει συντροφιά από το τηλεοπτικό πλατό του Mega έχοντας αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του. Ντυμένη στα κόκκινα και με το πιο ζεστό χαμόγελο, η Δανάη Μπάρκα έκανε σήμερα πρεμιέρα. Η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό του ''Πάμε Δανάη'' με ανεβασμένη διάθεση και υποσχέθηκε μια σεζόν γεμάτη διασκέδαση και θετική ενέργεια στους τηλεθεατές της. Στο πλευρό της βρίσκονται ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν.

Η Δανάη Μπάρκα ανέφερε: ''Καλημέρα, καλημέρα και καλημέρα. Η χαρά μας που επιστρέψαμε, η χαρά μας που θα περνάμε κάθε πρωί τις μέρες μας μαζί σας, δεν περιγράφεται με λόγια. Είμαστε εδώ για να υποδεχτούμε το Φθινόπωρο, τον Χειμώνα, την Άνοιξη και το Καλοκαίρι μαζί. Είμαστε εδώ για να ξεπεράσουμε καθετί που μας προβληματίζει, τις δυσκολίες που θα έρθουν, τις χαρές, όλα να τα μοιραστούμε μαζί. Να ρίχνουμε ένα χαμόγελο κάθε πρωί με εσάς, με εμάς, με την ομαδάρα μας πάνω – κάτω. Καλημέρα, καλή αρχή. Καλή σεζόν, να έχετε πάντα ένα χαμόγελο και αν δεν το έχετε θα κάνουμε τα πάντα – ειδικά φέτος – για να σας το δημιουργήσουμε''.

Loading...

Το σύνολο ''φωτιά'' της Δανάης Μπάρκα ξεχώρισε για όλους τους σωστούς λόγους

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τη νέα τηλεοπτική σεζόν με δυναμισμό και πολύ στιλ. Η Δανάη Μπάρκα επέλεξε ένα ολοκόκκινο σύνολο συμβολίζοντας το πάθος της για τη δουλειά αλλά και την ενέργεια της. Το outfit της αποτελείται από μία κολακευτική ψηλόμεση flared παντελόνα σε κόκκινη απόχρωση και ένα κοντομάνικο πουκάμισο με σατινέ όψη και ίδιο χρώμα. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με λευκά platfrom πέδιλα δίνοντας μία ξεχωριστή πινελιά στην εμφάνιση της αλλά και μία ενδιαφέρουσα χρωματική αντίθεση. Το σύνολό της φέρει την υπογραφή του Έλληνα σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη, τον οποίο εμπιστεύονται οι πιο styish celebrities της εγχώριας showbiz.

Πρεμιέρα για τη Δανάη Μπάρκα | Το κόκκινο σύνολό της έβαλε φωτιά στο πλατό

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ