Follow us

Τηλεοπτικές πρεμιέρες | Τι φόρεσαν οι παρουσιάστριες στην πρώτη τους εμφάνιση

Δες αναλυτικά ποιες παρουσιάστριες έκαναν πρεμιέρα και τι επέλεξαν να φορέσουν.

Τηλεοπτικές πρεμιέρες Τι φόρεσαν οι παρουσιάστριες στην πρώτη τους εμφάνιση Instagram @katken85, @stam_tsimtsili, @elenimenegaki

Στα τηλεοπτικά πλατό επιστρέφουν επίσημα οι αγαπημένες Ελληνίδες παρουσιάστριες. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες τα μεγάλα ονόματα της τηλεοπτικής σεζόν δούλευαν ασταμάτητα προετοιμάζοντας όσα θα απολαύσουμε φέτος στη μικρή οθόνη. Κάποια ανέλαβαν την πρωινή ζώνη, άλλα τη μεσημεριανή, ενώ κάποια άλλα θα μας κρατούν συντροφιά τα Σαββατοκύριακα. Σε κάθε περίπτωση οι ώρες ''κλείδωσαν'' και το τηλεοπτικό πρόγραμμα έχει γεμίσει. Σήμερα, Δευτέρα, ήταν μέρα πρεμιέρας για πολλές εκπομπές, οι οποίες ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα τους στις εκάστοτε ζώνες τηλεθέασης. Οι παρουσιάστριες έβαλαν τα καλά τους και μας καλωσόρισαν στα ανανεωμένα πλατό και τις νέες τους εκπομπές.

Ποιες παρουσιάστριες έκαναν πρεμιέρα;

Ανάμεσα στα ονόματα, που έκαναν πρεμιέρα σήμερα είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το ''Happy Day'', η Μαρία Αναστασοπούλου με το ''Καλημέρα Ελλάδα'', η Δούκισσα Νομικού με ''Το Πρωινό'', η Ελεονώρα Μελέτη με το ''Mega Καλημέρα'', η Δανάη Μπάρκα με το ''Πάμε Δανάη'', η Κατερίνα Καινούργιου με το ''Super Katerina'' και η Ελένη Μενεγάκη με την ομώνυμη εκπομπή της ''Ελένη''. Την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν πρεμιέρα οι εκπομπές του Open με την Μπέττυ Μαγγίρα και τη Μάριον Μιχελιδάκη να αναλαμβάνουν την πρωινή και μεσημεριανή ζώνη, ενώ το Σαββατοκύριακο που πέρασε γύρισαν στα πλατό η Ελένη Τσολάκη με το ''Open Weekend'' και η Σίσσυ Χρηστίδου με το ''Χαμογέλα και πάλι''.

Το βασικό, όμως, ερώτημα είναι ένα: Τι επέλεξαν να φορέσουν στις τηλεοπτικές τους πρεμιέρες οι παρουσιάστριες; Στο MissBloom λατρεύουμε τη μόδα και δεν θα μπορούσαμε να μην προσέξουμε τις στιλιστικές επιλογές τους, με τις οποίες ξεκίνησαν την τηλεοπτική σεζόν οι τηλεοπτικές περσόνες.

Ας δούμε πιο αναλυτικά παρακάτω τις εμφανίσεις τους από τις πρεμιέρες.

Μαρία Αναστασοπούλου | Ένα λευκό μίντι φόρεμα με στενή εφαρμογή στο πάνω μέρος και πιέτες στο κάτω εμφανίστηκε η παρουσιάστρια του ''Καλημέρα Ελλάδα''. Το φόρεμά της έχει μανίκι 3/4 αλλά και λεπτομέρειες από χρυσά κουμπιά. Πρόκειται για ένα κλασικό και κομψό look που ολοκληρώθηκε με εξίσου διαχρονικές μυτερές γόβες σε nude απόχρωση.

Loading...

Ελονώρα Μελέτη | Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα φλοράλ μίντι φόρεμα με strapless λαιμόκοψη της σχεδιάστριας Lena Katsanidou. Το φόρεμα φέρει heartline λαιμόκοψη και κολακευτική γραμμή. Μία μαύρη ζώνη και platform πέδιλα ολοκληρώνουν το look της.

Loading...

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Με ένα λευκό μίντι φόρεμα επέστρεψε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο τηλεπτικό πλατό. Διάτρητες λεπτομέρειες έδιναν χαρακτήρα στη στενή σιλουέτα του, ενώ η λαιμόκοψη του το αναβάθμισε. Η ίδια το συνδύασε με μεταλλιζέ πέδιλα, δίνοντας μία glamorous πινελιά.

Loading...

Κατερίνα Καινούργιου | Το λευκό επιλέχθηκε και από την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία φόρεσε ένα χαριτωμένο μίνι φόρεμα με ''V'' λαιμόκοψη, λεπτές τιράντες και διακοσμητικό φιόκγο στο μπούστο. Platform πέδιλα Dukas σε λευκό χρώμα ολοκλήρωσαν το look της.

Loading...

Δούκισσα Νομικού | Άλλο ένα λευκό look είδαμε σήμερα. Η Δούκισσα Νομικού έκανε πρεμιέρα με λευκή ολόσωμη φόρμα με ίσια λαιμόκοψη, wide leg πατζάκια, bustier top και λεπτές τιράντες. Λευκές μυτερές γόβες ήταν η δική της επιλογή παπουτσιού.

Loading...

Δανάη Μπάρκα | Η Δανάη Μπάρκα έκανε τη διαφορά με ένα κόκκινο look από τον Στέλιο Κουδουνάρη με παντελόνα και σατινέ κοντομάνικο πουκάμισο. Βέβαια, τα paltform πέδιλα έδωσαν το παρών και στη δική της εμφάνιση.

Loading...

Ελένη Μενεγάκη | Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε μία παστέλ μωβ ολόσωμη φόρμα με strapless λαιμόκοψη, flared τελείωμα, ζώνη στη μέση και σατινέ όψη, που αγκάλιαζε μοναδικά τη σιλουέτα της. Nude ψηλοτάκουνα παπούτσια ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της.

Τηλεοπτικές πρεμιέρες | Τι φόρεσαν οι παρουσιάστριες στην πρώτη τους εμφάνιση

Ελένη Τσολάκη | Με ένα κίτρινο Jacquemus μίντι φόρεμα με halter λαιμόκοψη και διαφανείς μυτερές γόβες Aquazurra διακοσμημένες με πέρλες έκανε πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο η Ελένη Τσολάκη.

Loading...

Σίσσυ Χρηστίδου | Το λευκό είχε ήδη φορεθεί σε πρεμιέρα του Σαββατοκύριακου με τη Σίσσυ Χρηστίδου να επιλέγει μία ολόσωμη λευκή φόρμα σε στενή γραμμή με flared τελείωμα και ζώνη στη μέση. Η παρουσιάστρια του ''Χαμογέλα και Πάλι'' φόρεσε nude εσπαντρίγιες με λευκές λεπτομέρειες.

Loading...

Μάριον Μιχελιδάκη | Και όχι, τα λευκά looks δεν σταματούν εδώ. Και η Μάριον Μιχελιδάκη επέλεξε ένα διαχρονικό λευκό αμάνικο φόρεμα με μίντι μήκος και ασυμμετρία στην πρεμιέρα της. Λευκές μυτερές γόβες, όπως η Δούκισσα Νομικού, είχε φορέσει και εκείνη.

Loading...

Μπέττυ Μαγγίρα | Με ένα off - shoulders φόρεμα σε ροζ nude απόχρωση έκανε πρεμιέρα η Μπέττυ Μαγγίρα. Το μίντι φόρεμα της έχει στενή εφαρμογή και η ίδια το συνδύασε με nude πέδιλα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ