Follow us

Το ''ανορθόδοξο'' παπούτσι που φόρεσε η Έλλη Τρίγγου σε βάπτιση είναι ό,τι πιο stylish

Η Έλλη Τρίγγου φόρεσε τα παπούτσια, που μεσουράνησαν στις τάσεις της προηγούμενης σεζόν.

MissBloom TEAM
Kαλεσμένη σε γάμο | H Έλλη Τρίγγου σού δείχνει πώς να ντυθείς με το σωστό τρόπο NDP

Το Σαββατοκύριακο, που πέρασε ο ηθοποιός Βαγγέλης Αλεξάνδρης και η σύντροφός του, Έλενα, βάφτισαν τον γιο τους δίνοντάς του το όνομα Νικόλας στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού στην Νέα Ιωνία. Στο μυστήριο έδωσαν το παρών πολλά αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού, μέλη της οικογένειας του αλλά και φίλοι. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Έλλη Τρίγγου, η οποία ξεχώρισε με τις στιλιστικές της επιλογές. Η ίδια πόζαρε χαμογελαστή στο φωτογραφικό φακό του NDP και την προσοχή μας κέντρισε ιδιαίτερα με τα υποδήματα, που φόρεσε.

Το ''ανορθόδοξο'' παπούτσι που φόρεσε η Έλλη Τρίγγου σε βάπτιση είναι ό,τι πιο stylish

Τα ''ανορθόδοξα'' παπούτσια της Έλλης Τρίγγου, που επέλεξε να φορέσει ως καλεσμένη σε βάπτιση

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες παρακάτω η ηθοποιός της σειράς ''Άγριες Μέλισσες'' φόρεσε ένα loose μαύρο φόρεμα με λεπτές τιράντες και μίντι μήκος. Πρόκειται για ένα διαχρονικό φόρεμα που μπορεί κάθε γυναίκα να εμπιστεύεται για άψογες εμφανίσεις σε αμέτρητες περιστάσεις, ακόμα και σε μία βάπτιση, όπως η Έλλη Τρίγγου. Η ίδια φρόντισε να προσθέσει χρώμα μέσω των αξεσουάρ της, όπως ethnic κόκκινα σκουλαρίκια και μία τσάντα ώμου σε μπλε απόχρωση. Βέβαια, δικαιωματικά τα παπούτσια της είναι αυτά που κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Η Έλλη Τρίγγου φόρεσε τα trendy σαμπό, που μεσουράνησαν στις τάσεις της προηγούμενης σεζόν. Η ίδια επέλεξε ένα σχέδιο, που συνδυάζει τα χρώματα του look της και δίνουν χαρακτήρα ακόμα και στο πιο απλό σύνολο. Αν και δεν αποτελούν ένα glamorous υπόδημα για μία επίσημη περίσταση, σίγουρα μπορείς να το φορέσεις και σε αυτές.

ελλη τριγγου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ