Follow us

Move by Messika | Τα κοσμήματα που θα γίνουν κομμάτι της ταυτότητάς σου

Άνετα, ευέλικτα, κομψά, διαχρονικά και μοντέρνα, τα κοσμήματα της συλλογής ''Move by Messika'' είναι τα κομψοτεχνήματα που χρειάζεσαι για ένα εκλεπτυσμένο στιλ. Θα τα βρεις αποκλειστικά στα κοσμηματοπωλεία Gofas Jewelry.

Valérie Messika.  Σήμερα, η ''Move Collection' Courtesy of Messika

Το κόσμημα οφείλει να σε συνοδεύει στην καθημερινότητά σου αβίαστα. Να προσθέτει μικρές πινελιές πολυτέλειας συμπληρώνοντας μοναδικά κάθε εμφάνιση σου. Το κόσμημα θα πρέπει να είναι τόσο ευκολοφόρετο, που να γίνει μέρος της ταυτότητάς σου και αυτό έχει καταφέρει η Messika με την πλέον χαρακτηριστική συλλογή κοσμημάτων της ''Move'', η οποία κατάφερε να δημιουργήσει έναν θρίαμβο απλότητας, ελαφρότητας και κίνησης.

Ο λόγος για το σχέδιο των κοσμημάτων με τα ασυνήθιστα κινούμενα διαμάντια. Μόλις δύο χρόνια μετά την δημιουργία του brand της Valérie Messika, το 2007 το βραχιόλι με το συγκεκριμένο look έκανε θραύση. Έτσι, πολύ γρήγορα έγινε το απόλυτο staple του οίκου, ένα ''it'' κόσμημα με τέτοια ευελιξία, που μπορεί να φορέσει ο καθένας από το πρωί έως το βράδυ ολοκληρώνοντας κάθε εμφάνιση με μία διακριτική πολυτέλεια. Το σχέδιο αυτό ήταν η ενσάρκωση της φιλοσοφίας της Valérie Messika.

Move by Messika | Τα κοσμήματα που θα γίνουν κομμάτι της ταυτότητάς σου

Σήμερα, η ''Move Collection'' συμπληρώνεται με ακόμα περισσότερα κομψοτεχνήματα, που φέρουν την κίνηση των διαμαντιών ανάμεσα στα σταθερά μέταλλα. Με αυτή τη συλλογή το διαμάντι γίνεται το αξεσουάρ κάθε γυναίκας ανεξάρτητα από την ηλικία και την καθημερινότητά της. Ο αιώνια πολύτιμος λίθος γίνεται μοντέρνος, ευέλικτος και διασκεδαστικός και η ''σοβαρότητα'' με την οποία συνδεόταν μέχρι τώρα εξαφανίζεται. Γίνεται ένα απαραίτητο αξεσουάρ. Η στιλιστική αξία του συγκρίνεται με το αγαπημένο τζιν, που εφαρμόζει τέλεια πάνω στη σιλουέτα, αλλά και το εμβληματικό μικρό μαύρο φόρεμα, που κάθε γυναίκα εμπιστεύεται εδώ και δεκαετίες για άψογες εμφανίσεις. Όπως αυτά τα fashion items έτσι και το κόσμημα γίνεται απαραίτητο στην γκαρνταρόμπα.

Courtesy of Messika

Το εμβληματικό σχέδιο της Messika οφείλει την επιτυχία του στις αντιθέσεις του: Είναι υπερσύγχρονο και όμως διαχρονικό, ευκολοφόρετο αλλά και ιδιαίτερο, χαλαρό αλλά και κομψό, λεπτό αλλά και δυνατό, ρομαντικό αλλά ροκ εν ρολ. Μέσα σε δέκα χρόνια από την εμφάνιση της, η συλλογή ''Move'' έχει γίνει σύμβολο στον κόσμο της κοσμηματοποιίας με αποτέλεσμα η Valérie Messika, να τη χρησιμοποιεί ως δημιουργική αρχή σχεδιάζοντας πάνω από 360 διαφορετικές εκδόσεις: Κίτρινο, ροζ και λευκό χρυσό. Με ή χωρίς διαμάντια pavé, ως βραχιόλι, κολιέ, σκουλαρίκια, τσόκερ, κρίκους ή μανσέτες. Για γυναίκες και για άνδρες. Με μια αλυσίδα, με διπλή ή στολισμένη με μικροσκοπικά διαμάντια. Με ένα, τρία ή πέντε διαμάντια στο χρυσό ''κλουβί''. Μικροσκοπικό ή πολύ μεγάλο. Κάθε σχέδιο έχει τη δική του εκλεπτυσμένη ομορφιά.

Courtesy of Messika

Η Valérie Messika επανεξετάζει τακτικά το εμβληματικό σχέδιο, προσθέτοντας νέα μοντέλα κάθε χρόνο και δημιουργώντας όλο και πιο αξιοσημείωτες παραλλαγές στη συλλογή ''Move''.

Ανακάλυψε παρακάτω τα must have κομμάτια της συλλογής ''Move by Messika'' που θα βρεις αποκλειστικά στα κοσμηματοπωλεία Gofas Jewelry.

Gofas.gr | Messica Paris
#MessikaJewelry

Ένα ιδιαίτερο κόσμημα που ντύνει το λαιμό με πολυτέλεια και στιλ, Messika Move Collection

Το κολιέ με τα κινούμενα διαμάντια θα είναι το staple κάθε εμφάνισης, Messika Move Collection

Το βραχιόλι θα είναι ο τέλειος σύμμαχός σου για μια λαμπερή πινελιά στον καρπό, Messika Move Collection

Ένα ιδιαίτερο κόσμημα που ντύνει το λαιμό με πολυτέλεια και στιλ, Messika Move Collection

Η Valérie Messika προτείνει φέτος νέα edgy σκουλαρίκια, τέλεια ως ζευγάρι ή και ξεχωριστά, Messika Move Collection

Τα ιδιαίτερα σκουλαρίκια της συλλογής που αλλάζουν την ιδέα του ομοιόμορφου ζευγαριού προτείνουν την μοναδική ομορφιά της ιδιαιτερότητας, Messika Move Collection

Ένα ντελικάτο διαμαντένιο κόσμημα με μινιμαλιστικό ύφος σε πιο επιβλητική εκδοχή, για να φορέσεις στο δάχτυλο, Messika Move Collection

Το βραχιόλι - χειροπέδα θα είναι ο τέλειος σύμμαχός σου για μια λαμπερή πινελιά στον καρπό, Messika Move Collection

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ