Follow us

Η Έλενα Παπαρίζου στο Ηρώδειο | Το επιβλητικό look της "μοιράζει" έμπνευση

Τι φόρεσε η Έλενα Παπαρίζου για να ξεχωρίσει πάνω στη σκηνή.

MissBloom TEAM
Έλενα Παπαρίζου

Χθες το βράδυ έλαβε χώρα στο Ηρώδειο η συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου, ο οποίος οδήγησε το κοινό του στο πλούσιο μουσικό οδοιπορικό της επιτυχημένης πορείας του, περνώντας από το κλασσικό στο σύγχρονο ρεπερτόριο και από τις αγαπημένες κλασσικές και κινηματογραφικές συνθέσεις στα υπέροχα τραγούδια του. Πρόκειται για μία συναυλία αφιερωμένη στην προσωπική του διαδρομή και σε αυτή συμμετείχαν και η Βασιλική Καραγιάννη, ο Μανώλης Μητσιάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος, ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο Σπύρος Κλείσσας, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, η Αγαθή Κοσκινά και η Μαίρη Στεφανακίδη. Ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε τη βραδιά και ανάμεσα στα στιγμιότυπα ξεχωρίζει αδιαμφισβήτητα η Έλενα Παπαρίζου με τις στιλιστικές της επιλογές.

Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με το πιο επιβλητικό της look στο Ηρωδείου

Η Έλενα Παπαρίζου λατρεύει τα glamorous looks στη σκηνική της παρουσία. Παγιέτα, μίνι φορέματα και λαμπερές λεπτομέρειες δίνουν πάντα το παρών στα looks της, όμως, αυτή τη φορά η τραγουδίστρια διαφοροποιήθηκε από τις συνηθισμένες της επιλογές. Για αυτή τη συναυλία προτίμησε ένα άκρως δυναμικό και επιβλητικό look, που ταίριαζε περισσότερο στον χαρακτήρα της μουσικής βραδιάς.

Η Έλενα Παπαρίζου φόρεσε ένα σατινέ look, που αποτελούνταν από μία loose παντελόνα, ένα εξίσου αέρινο τοπ με ''V'' λαιμόκοψη και ένα μάξι πανωφόρι, που θα μπορούσαμε να το κατατάξουμε στο στιλ της κάπας. Το look της ολοκληρώθηκε με glamorous σκουλαρίκια.

Η Έλενα Παπαρίζου στο Ηρώδειο | Το επιβλητικό look της "μοιράζει" έμπνευση

Πέρα από την πολυτέλεια που αποπνέει το σατινέ σετ της, ένα μάξι πανωφόρι, όπως αυτό της Έλενας Παπαρίζου, μπορεί να αναβαθμίσει κάθε επίσημη εμφάνιση σου. Μπορείς άφοβα να το εμπιστευτείς για ένα επιβλητικό look.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ