Follow us

Πώς θα φορέσεις σαν σωστή Παριζιάνα την καμπαρντίνα

Πώς θα φορέσεις το must have πανωφόρι της μεταβατικής περιόδου σαν Παριζιάνα.

Έχεις μία καμπαρντίνα στην ντουλάπα σου; | Βρήκαμε τους πιο φρέσκους τρόπους για να τη φορέσεις Splash/Ideal Images

Μετά από τόσες αναφορές στο Παριζιάνικο στιλ ίσως να είναι αδύνατο να εντοπίσουμε οτιδήποτε καινούργιο και ξένο. Βέβαια, όπως η μόδα εξελίσσεται έτσι και το στιλ περνάει από διάφορα στάδια και διαφοροποιείται. Έτσι, από μέρα σε μέρα μπορεί να μην φέρει τρομαχτικές αλλαγές, σίγουρα όμως στα βάθη του χρόνου γίνεται εντελώς διαφορετικό. Οι Παριζιάνες, λοιπόν, έχουν πάντα κάτι διαφορετικό να μας διδάξουν όσον αφορά την ανεπιτήδευτη κομψότητα και το καθημερινό ντύσιμο. Μάλιστα, στην γκαρνταρόμπα μίας συγκεκριμένης βρήκαμε ένα στιλιστικό tip, που θα αλλάξει το φθινοπωρινό σου look και θα κάνει update σε ένα από τα πιο κλασικά κομμάτια, την καμπαρντίνα.

Μαθήματα στιλ από τις Παριζιάνες | Πώς θα φορέσεις το must have πανωφόρι της μεταβατικής περιόδου

Ας τα πιάσουμε από την αρχή: Η καμπαρντίνα είναι το απαραίτητο πανωφόρι του φθινοπώρου, που παρέχει την απαραίτητη προστασία από τις απότομες εναλλαγές του καιρού με πολύ στιλ. Είναι διαχρονική, stylish και απίστευτα ευέλικτη, για αυτό και την προτιμούν περισσότερο από κάθε άλλο παλτό οι Παριζιάνες. Η fashionista, μοντέλο και συγγραφέας Caroline de Maigret είχε γράψει στο βιβλίο "Πώς να είσαι Παριζιάνα όπου κι αν βρίσκεται", πως κάθε γυναίκα που θέλει να ντύνεται κομψά αποφεύγοντας στιλιστικά ατοπήματα (ο μεγάλος φόβος των Παριζιάνων) πρέπει να επενδύσει οπωσδήποτε σε μία καμπαρντίνα, που έχει το απαραίτητο ''ύφος'' για να ολοκληρώσει τα looks της.

Loading...

Πώς τις φορούν, όμως, οι Παριζιάνες; Μελετώντας τα μεταβατικά τους looks συνειδητοποιήσαμε πως πολλές προσθέτουν ένα ακόμη κομμάτι πάνω τους. Ένα layer θα λέγαμε, που δεν προσθέτει τόσο ζεστασιά, όσο χαρακτήρα στο look. Πρόκειται για ένα πουλόβερ που δένουν επιμελώς ατημέλητα πάνω από την καμπαρντίνα τους, σαν φουλάρι. Κάτι τόσο απλό δίνει τόσους στιλιστικούς πόντους στην εμφάνιση. Έτσι, την επόμενη φορά που θα θέλεις να κάνεις ένα layering με ρούχα για ζεστασιά φορώντας την καμπαρντίνα σου, κάνε το όπως οι Παριζιάνες.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ