Είσαι έτοιμη για τη νέα σχολική χρονιά; Στη νέα College Collection της Carpisa θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι

Η Carpisa παρουσιάζει την College Collection, μια συλλογή από ισχυρό και ανθεκτικό νάιλον με cool τσάντες, κασετίνες, σακίδια και νεσεσέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Carpisa παρουσιάζει την College Collection, μια συλλογή κάψουλα σε συνεργασία με τα φημισμένα Πανεπιστήμια του Χάρβαρντ, του Μπέρκλεϊ και της Νέας Υόρκης. Vintage έμπνευση, σπορ στυλ και καρό print μας ταξιδεύουν στην παλιά κλασσική σχολική εποχή με αξεσουάρ σχεδιασμένα για τους λάτρεις του αμερικανικού πανεπιστημιακού κόσμου.

Από ισχυρό και ανθεκτικό νάιλον, οι τσάντες, οι κασετίνες, τα σακίδια, τα νεσεσέρ και οι σάκες συνδυάζονται με κόκκινο, πράσινο και navy blue, είτε με μοβ, χρυσό και γκρι αλλά και με το αναπόδραστο ταρτάν print, το γνωστό σκωτσέζικο καρό. Τα οικόσημα των τριών πανεπιστημίων και οι αντιπαραβαλλόμενες ραφές, εμπλουτίζουν και ξεχωρίζουν σε όλα τα προϊόντα της συλλογής κάνοντάς τα μοντέρνα και νεανικά.

Λειτουργικότητα για κάθε περίσταση, εξαιρετικά οργανωμένοι χώροι εσωτερικά, με τσέπες και φερμουάρ, ιδανικοί για να περιέχουν όλα όσα χρειάζεστε κατά τη διάρκεια μιας ημέρας, στον ελεύθερο χρόνο σας, στο σχολείο ή το πανεπιστήμιο. Η πανέμορφη εκστρατεία που πραγματοποιήθηκε σε μια τυπική αμερικανική πανεπιστημιούπολη, μας μεταφέρει την μαθητική ατμόσφαιρα και μας προσκαλεί να γυρίσουμε στα θρανία.

Η συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Carpisa από τις 25 Αυγούστου.

Tags