Follow us

Η Ελληνίδα πίσω από το fashion brand ΜΥΑ Collection στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας

Οι εμφανίσεις της σχεδιάστριας του ελληνικού fashion brand ΜΥΑ Collection.

νικα Courtesy of Δήμητρα Νίκα

Από τις 31 Αυγούστου στο Λίντο της Βενετίας, μπροστά από το περίφημο Palazzo del Cinema –το Παλάτι του Σινεμά δηλαδή– έχει στρωθεί το κόκκινο χαλί του μακροβιότερου φεστιβάλ της Ευρώπης. Το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας πραγματοποιείται φέτος για 79η φορά και τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ αλλά και της διεθνής σκηνής της 7ης τέχνης καταφθάνουν στη γραφική πόλη της Ιταλίας με βαλίτσες γεμάτες από κομψοτεχνήματα. Το κόκκινο χαλί της Βενετίας, άλλωστε, έχει απαιτήσεις και επιβάλλει ένα glamorous dress code όπως κανένα άλλο. Σε αυτό φέτος είχαν την τιμή να περπατήσουν και αρκετοί Έλληνες με τη σχεδιάστρια Δήμητρα Νίκα να εντυπωσιάζει με τις δημιουργίες της.

Η ίδια είναι η δημιουργός του fashion brand ΜΥΑ collection με έδρα την Αθήνα και φέτος περπάτησε ένα από τα πιο σημαντικά κόκκινα χαλιά φορώντας τις δικές της δημιουργίες. Η Δήμητρα Νίκα σχεδιάζει κομμάτια για τη σύγχρονη γυναίκα, που θέλει να αναδείξει τη θηλυκότητά της με έναν κομψό τρόπο. Τα μοτίβα, οι έντονες αποχρώσεις, η σαγηνευτική διάθεση, το glamorous look και οι σιλουέτες που αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της, μερικά από τα οποία έδωσαν πνοή στα red carpet looks της.

Η Ελληνίδα πίσω από το fashion brand ΜΥΑ Collection στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας

Τα looks της Δήμητρας Νίκα που τράβηξαν την προσοχή των φωτογράφων στο Φεστιβάλ Βενετίας

Η Δήμητρα Νίκα σχεδίασε 3 glamorous looks για τις εμφανίσεις της στη Βενετία και το κόκκινο χαλί του φεστιβάλ. Η ίδια έδωσε έμφαση στις δραματικές σιλουέτες και τις έντονες αποχρώσεις, που αποθέωσε ο φωτογραφικός φακός του διάσημου πρακτορείου Getty. To πρώτο της look ήταν ένα strapless μάξι φόρεμα με bustier top, ογκώδης φούστα και επιβλητική ουρά. Το συγκεκριμένο look φέρει τη hot απόχρωση της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23, το φούξια, το οποίο έχουμε ήδη δει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των fashionistas. Επίσης, άλλη μία λεπτομέρεια που προσθέτει πολλούς πόντους στο ήδη glamorous φόρεμα είναι ο oversized φιόγκος στο πίσω μέρος του, που δίνει την ρομαντική girly πινελιά στο φούξια look της.

νικα

Το δεύτερο look της σχεδιάστριας μόδας είχε party διάθεση. Πρόκειται για ένα μάξι φόρεμα με ουρά, που δένει κολακευτικά στο λαιμό. Έχει το royal μπλε και κεντρίζει την προσοχή με το λαμπερό φινίρισμα της παγιέτας του. Η γραμμή αγκαλιάζει τη σιλουέτα και δίνει την απαραίτητη εφαρμογή για να προσφέρει περισσότερο σχήμα. Η Δήμητρα Νίκα του έδωσε δύο ευρηματικά cut outs κάτω από το στήθος, ενώ το φόρεμα φέρει και διαφάνεια κάτω από το γόνατο.

νικα

νικα

Το τρίτο της look στη Βενετία ήταν εξίσου ενδιαφέρον με τα υπόλοιπα. Η Δήμητρα Νίκα σχεδίασε στις σαγηνευτικές μπρονζέ αποχρώσεις ένα μάξι φόρεμα με halter λαιμόκοψη και γοργονέ γραμμή. Όπως συνηθίζει με τα σχέδια της, η ίδια διακόσμησε το φόρεμα της με υπέροχα μοτίβα, τα οποία τόνισαν τη glamorous διάθεσή του.

νικα

Τι να περιμένεις από τη νέα συλλογή της Δήμητρας Νίκα για το ΜΥΑ collection

Όπως αποκάλυψε η σχεδιάστρια, στη νέα της συλλογή θα ανακαλύψεις outfits με έντονα χρώματα και πολλές λαμπερές λεπτομέρειες. Η Δήμητρα Νίκα τόνισε, πως οι αποχρώσεις των φορεμάτων της στη Βενετία θα είναι αυτές που θα κυριαρχήσουν στη χειμερινή της συλλογή. Ανυπομονούμε, λοιπόν, να δούμε τα απολύτως θηλυκά και fun κομμάτια του ΜΥΑ collection, που θα μας συνοδεύσουν στις φετινές μας φθινοπωρινές και χειμερινές εμφανίσεις -και γιατί όχι και τις επόμενες.

Ανακάλυψε τη συλλογή στο myacollection.com

νικα

Social Media

Facebook @MYA Collection

Instagram @mya_collection και @dimitra__nika

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ