Follow us

Τα κομψά φλατ παπούτσια της Massimo Dutti που θα αντικαταστήσουν τα sneakers αυτό το φθινόπωρο

Τα παπούτσια της Massimo Dutti που κάνουν update στο καθημερινό σου στιλ.

Τα 8 ζευγάρια παπούτσια που έχουν ξεχωρίσει οι insiders της μόδας για το 2022 Splash news / Ideal images

Τι κάνει μία εμφάνιση να ξεχωρίζει; Οι λεπτομέρειες. Οι μικρές πινελιές που ολοκληρώνουν μοναδικά ένα look και καταφέρνουν να το αναβαθμίζουν και να του χαρίζουν αβίαστα κομψότητα και χαρακτήρα. Μία τσάντα με πολυτελείς λεπτομέρειες, εκκεντρικά κοσμήματα και τολμηρά παπούτσια μπορούν να προσθέσουν τόσους στιλιστικούς πόντους όσους δεν μπορούν ολόκληρες γκαρνταρόμπες. Έτσι ένα casual outfit αποκτάει δυναμικό χαρακτήρα και σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και glamorous πινελιές. Σήμερα, λοιπόν, θα σου παρουσιάσουμε ένα ζευγάρι παπουτσιών που ξεχωρίζει για όλους τους σωστούς λόγους και αξίζουν μία θέση στο φθινοπωρινό σου στιλ.

Loading...

Τα παπούτσια της Massimo Dutti που κάνουν update στο καθημερινό σου στιλ

Πάντα μελετάμε τα νέα fashion drops των brands αναζητώντας εκείνα τα κομμάτια που με έναν διακριτικό τρόπο θα ανανεώσουν τις καθημερινές εμφανίσεις μας. Κυνηγάμε κυρίως fashion items που μπορούμε να φοράμε στο γραφείο, τις βόλτες μας και έχουν έναν casual chic χαρακτήρα. Στη Massimo Dutti, λοιπόν, βρήκαμε εκείνα τα παπούτσια που πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Ευέλικτα, με έντονο αλλά ταυτόχρονα διακριτικό look και κομψά τα νέα παπούτσια του προσιτού fashion brand είναι ο στιλιστικός θησαυρός που έψαχνες για να κάνεις update στη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα. Ο λόγος για τα φλατ παπούτσια σε στιλ μαροκέν, όπως τα χαρακτηρίζει το ίδιο το brand. Ουσιαστικά αποτελούν μία κομψή και ανανεωμένη εκδοχή των παραδοσιακών ανδρικών slippers που φορούν στο Μαρόκο. Η Μassimo Dutti πήρε το σχέδιο τους και το προσάρμοσε στις ανάγκες της καθημερινότητας για άνεση και στιλ και το αποτέλεσμα ήταν τα πιο κομψά φλατ παπούτσια.

Θα αντικαταστήσουν τα sneakers αυτό το φθινόπωρο, ενώ είναι η ιδανική εναλλακτική για εσένα που θες να υιοθετήσεις το trend των ballet flats με έναν πιο ενδιαφέρον τρόπο. Είναι δερμάτινα, έχουν τετράγωνη μύτη κυκλοφορούν σε δύο αποχρώσεις, μαύρο και μπεζ, και θα τα βρεις παρακάτω.

Τα κομψά φλατ παπούτσια της Massimo Dutti που θα αντικαταστήσουν τα sneakers αυτό το φθινόπωρο
Δερμάτινα παπούτσια τύπου μαροκέν, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ