Follow us

Φθινόπωρο στην πόλη | Σε ποια κομμάτια να επενδύσεις για να εξασφαλίσεις τη σύγχρονη κομψότητα στο στιλ σου

Η επιστροφή στην καθημερινότητα επιβάλλει αψεγάδιαστο στιλ.

Φθινόπωρο στην πόλη | Σε ποια κομμάτια να επενδύσεις για να εξασφαλίσεις τη σύγχρονη κομψότητα στο στιλ σου Pixelformula

Φθινόπωρο σημαίνει επιστροφή στην πόλη, επιστροφή στην καθημερινότητα. Σημαίνει, επίσης, πολλά νέα ξεκινήματα και ανανέωση. Στην πρώτη σειρά, μάλιστα, βρίσκεται η ανανέωση της γκαρνταρόμπας για την εποχή, που κρίνεται απαραίτητη τόσο γιατί η αλλαγή στον καιρό επιβάλλει και αλλαγή στο ντύσιμο όσο και γιατί το φθινοπωρινό shopping είναι ένας καλός τρόπος για να ...ανέβει η διάθεση.

Αν θέλετε να πετύχετε ένα σύγχρονο και μοντέρνο στιλ για τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις, αρκεί να επενδύσετε σε κομμάτια-κλειδιά και μίνιμαλ σχέδια. Σοφιστικέ καμπαρντίνες και κλασικά σακάκια, λευκά tank tops και Oxford πουκάμισα με ρίγες ή χωρίς, little black dresses σε εφαρμοστή γραμμή και μίντι φορέματα με μοτίβα, σε ουδέτερες αποχρώσεις που είναι διαχρονικές, θα σας εξασφαλίσουν ένα άριστο στιλ σε μία περίοδο που οι τάσεις της μόδας δίνουν προβάδισμα στην απλότητα και τις καθαρές, κλασικές γραμμές.

Διάβασε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ