Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το πιο χρήσιμο φόρεμα από την Η&Μ για το φθινόπωρο

Το φόρεμα της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι ιδανικό για αυτή την εποχή.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Πολύ συχνά, το στιλ της Τόνιας Σωτηροπούλου γίνεται αντικείμενο ανάλυσης σε sites μόδας αλλά και πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες. Η ηθοποιός αγαπά τους κομψούς συνδυασμούς, φαίνεται πως έχει επενδύσει σε διαχρονικά κομμάτια και έχει μία γκαρνταρόμπα που θα ζήλευε κάθε fashion lover. Εκτός από τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας, οι οποίες ήταν πολύ εντυπωσιακές, πρόσφατα φόρεσε το φόρεμα που κάθε γυναίκα αξίζει να έχει στη φθινοπωρινή συλλογή της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου διασκέδασε στη συναυλία του συζύγου της, Κωστή Μαραβέγια που πραγματοποιήθηκε στην Πλαζ Βούλας και για την εν λόγω περίσταση δημιούργησε ένα πολύ κομψό σύνολο. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα maxi φόρεμα σε μπεζ απόχρωση και σατινέ υφή, το οποίο είχε ανοιχτή πλάτη και ανήκει στο high street brand, H&M. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με sneakers, αποδεικνύοντας πως αυτό το τόσο άνετο στιλ παπουτσιών ταιριάζει με τα πάντα.

Το συγκεκριμένο H&M φόρεμα έχει γίνει ήδη sold out, αφού ένα one piece σε ουδέτερη απόχρωση όπως το λευκό ή το μπεζ είναι must have για την περίοδο του φθινοπώρου. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ, αλλάζοντας απλώς το styling και να δημιουργήσεις πολύ κομψές και προσεγμένες εμφανίσεις. Όσον αφορά στα πανωφόρια, ένα τζιν τζάκετ ή ένα σακάκι είναι σίγουρα από τις πιο κομψές επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Το look της Τόνιας Σωτηροπούλου

Εditor's Picks

Φόρεμα με τιράντες H&M

Σατέν επίσημο φόρεμα H&M

Μακρύ φόρεμα H&M

Σατέν φόρεμα με σφηκοφωλιά H&M

Φόρεμα με ντραπέ μπούστο H&M