Follow us

Οι πολλαπλές ταυτότητες της σύγχρονης γυναίκας μέσα από τις συλλογές του ελληνικού brand Mind Matter

Ρούχα που έχουν την υπογραφή της Mind Matter και θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις το στιλ σου.

Mind Matter Courtesy of Mind Matter

"Αγαπητές γυναίκες, καλωσήρθατε στο 2022, την εποχή κατά την οποία οι άνθρωποι σας λένε συνεπώς τι είστε ικανές να κάνετε. Σας λένε πως μπορείτε να είστε ό,τι επιθυμείτε. Πώς μπορείτε και έχετε την υποχρέωση να παλέψετε για τις επιλογές σας. (...) Η ταυτότητά σας άλλωστε είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει. Εσείς είστε η φωνή. Εσείς είστε ο δημιουργός. Εσείς είστε η έκφραση. (...) Εσείς μπορείτε να κατασκευάσετε τις ταυτότητες σας”.

Οι πολλαπλές ταυτότητες της σύγχρονης γυναίκας μέσα από τις συλλογές του ελληνικού brand Mind Matter

Δίχως αμφιβολία, η Γυναίκα του 2022 αξίζει τον χαρακτηρισμό της super woman. Σε μία κοινωνία που συνεχώς αλλάζει, εξελίσσεται προβληματίζει, η σύγχρονη γυναίκα καλείται να πετύχει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στους διάφορους ρόλους που έχει. Μητέρα, σύντροφος, κόρη, αδερφή, φίλη, επιχειρηματίας, πολίτης του κόσμου. Ο βασικότερος στόχος είναι να ανακαλύψει τη δύναμη που κρύβει μέσα της, να της επιτρέψει να λάμψει και να νιώσει σίγουρη για τον εαυτό της. Μοιάζει -και είναι- ένα δύσκολο και άκρως απαιτητικό project που όμως οι περισσότερες γυναίκες καταφέρνουν να φέρουν εις πέρας.

Μέρος της διαδικασίας για να νιώσει κάποια γυναίκα αυτοπεποίθηση και σιγουριά είναι ο κόσμος της μόδας. Το στιλ άλλωστε είναι σαν ένας ζωντανός και συνεχώς εξελισσόμενος οργανισμός που αλλάζει όσο αλλάζει και η εκάστοτε γυναίκα. Είναι προέκταση της προσωπικότητας της, τρόπος έκφρασης και ένα επιπλέον μέσο για να νιώσει πως μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο και τα όνειρα της. Πολύτιμος συνοδοιπόρος της σύγχρονης γυναίκας είναι οι εταιρείας μόδας που αφουγκράζονται την ανάγκη για ρούχα και αξεσουάρ που ανταποκρίνονται στον μοντέρνο τρόπο ζωής, τις ανάγκες της καθημερινότητας αλλά και τα διαφορετικά dress codes, που καλείται κάθε γυναίκα να προσαρμοστεί.

Mind Matter

Μεγάλο το στοίχημα και ακόμα μεγαλύτερη η χαρά μας κάθε φορά που ανακαλύπτουμε μία εταιρεία μόδας που νιώθει τις ανάγκες και τα όνειρα των γυναικών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ελληνικό brand μόδας, Mind Matter, που μετρά τόσα χρόνια παρουσίας στη χώρα μας ώστε να έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή και την αγάπη των γυναικών. Γιατί; Έχει φροντίσει να προσφέρει σε κάθε γυναίκα όλα τα ρούχα που χρειάζεται για να δημιουργήσει μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα που συνδυάζει διαχρονικά σχέδια με μοντέρνες πινελιές που λειτουργούν ως πολύτιμα εργαλεία για να ανακαλύψει η καθεμία το προσωπικό στιλ της.

Mind Matter

Mind Matter

Φορέματα, σακάκια, παντελόνια, πουκάμισα, φούστες, ολόσωμες φόρμες που ταιριάζουν στους περισσότερους σωματότυπους, ακολουθούν τις εξελίξεις της μόδας και έχουν δημιουργηθεί από εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα πρόκειται να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις εμφανίσεις για κάθε πιθανή περίσταση με την υπογραφή της Mind Matter. Για το γραφείο, τις χαλαρές βόλτες σου στην πόλη, τις βραδινές εξόδους και τις επίσημες περιστάσεις. Όποια κι αν θέλεις να είσαι μέσα από το στιλ σου, όποια ταυτότητα σου κι αν θέλεις να "ντύσεις”, όσο κι αν θέλεις να πειραματιστείς με συνδυασμούς και χρώματα, η Mind Matter πρόκειται να αναδειχθεί ως η φίλη που σου προσφέρει τις καλύτερες στιλιστικές συμβουλές, έχει πάντα στη διάθεση της τα ιδανικά ρούχα για την εκάστοτε περίσταση και θέλει να νιώθεις πάντα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Mind Matter

Ανακάλυψε όλες τις συλλογές του Mind Matter στο www.mindmatter.gr και στα φυσικά καταστήματα:

  • Αθήνα: Κολοκοτρώνη 20, 10562 Αθήνα Τηλ: 216 900 4261
  • Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 59, Θεσσαλονίκη 546 23 Τηλ: 2310 232 566
  • Λάρισα: Ρούσβελτ 9, 412 22 Λάρισα Τηλ: 2410 253338

Facebook: @mindmattergr
Instagram: @mind__matter_
Tik Tok: @mind__matter_

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ