Follow us

Οι τζιν ολόσωμες φόρμες της Mango είναι ό,τι πιο κομψό θα φορέσεις το φθινόπωρο

Οι ολόσωμες φόρμες της Mango υιοθετούν τη hot τάση του double denim και κάνουν update στο φθινοπωρινό σου look.

Οι τζιν ολόσωμες φόρμες της Mango είναι ό,τι πιο κομψό θα φορέσεις το φθινόπωρο Splash/Ideal Images

Είναι μερικά κομμάτια που θα ξεχωρίζουν στην γκαρνταρόμπα μας. Οι λόγοι είναι πολλοί αλλά οι πιο βασικοί είναι η πρακτικότητα, η ευελιξία και η κολακευτική γραμμή τους. Ξέρεις πως πάντα μπορείς να τα εμπιστεύεσαι για κομψές εμφανίσεις, καθώς δεν χρειάζονται πολλά αξεσουάρ και στιλιστικούς συνδυασμούς για να σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη. Αποτελούν τις go - to επιλογές σου και θα δίνουν το παρών στις εμφανίσεις σου κάθε σεζόν ανεξάρτητα από τις διάφορες τάσεις που μεσουρανούν στην αγορά και το street style. Μπορείς, λοιπόν, να κάνεις χώρο και για ένα ακόμη κομμάτι, που θα γίνει staple του στιλ σου. Καλά διάβασες βρήκαμε ένα ρούχο, που δεν χρειάζεται προσπάθεια στο styling και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση. Ο λόγος για τις ντένιμ ολόσωμες φόρμες από τη νέα συλλογή της Mango.

H ολόσωμη φόρμα είναι ένα από τα πιο ευέλικτα, κομψά, εύκολα και κολακευτικά κομμάτια. Τα jumpsuits, όπως θα δεις να αναφέρονται στα e-shops αλλά και στα social media, αποτελούν διαχρονικά κομμάτια με μεγάλη προσαρμοστικότητα στις διάφορες περιστάσεις. Θα σου λύσουν τα χέρια αυτή την περίοδο και θα σου γλυτώσουν αρκετό χρόνο από την πρωινή ρουτίνα σου. Αποτελούν one-piece, είναι δροσερά και κολακεύουν κάθε σιλουέτα. Για όλους αυτούς τους λόγους και αναζητήσαμε τις ιδανικές εξοπλίζοντας τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα με τα απαραίτητα.

Οι ολόσωμες φόρμες της Mango υιοθετούν τη hot τάση του double denim και κάνουν update στο φθινοπωρινό σου στιλ

Φέτος τα ντένιμ δίνουν το παρών στις πασαρέλες και τις συλλογές της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23. Έτσι δεν θα μπορούσαν παρά να ακολουθήσουν τα βήματα των εμβληματικών οίκων και τα αγαπημένα προσιτά brands. H Μango αποφάσισε να δώσει προσοχή στην υιοθέτηση του double denim σχεδιάζοντας απολύτως κολακευτικές ολόσωμες φόρμες, που θα φορέσεις από το πρωί στο γραφείο έως το βράδυ για ένα ποτό.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να βρεις την ιδανική για εσένα.

Ντένιμ ολόσωμη φόρμα, Mango

Ντένιμ ολόσωμη φόρμα, Mango

Ντένιμ ολόσωμη φόρμα, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ