Follow us

Η Zara φούστα της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι τέλεια για ένα ανανεωμένο βραδινό look

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λατρεύει τη Zara και την εμπιστεύεται για τις πιο stylish της εμφανίσεις.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Αν έχουμε καταλάβει ένα πράγμα για τις στιλιστικές επιλογές της Σταματίνας Τισμτσιλή, αυτό είναι το εξής: Δεν μπορεί να αντισταθεί στις μίνι φούστες και τη Zara. Μπορεί να έχει επιστρέψει μόλις λίγες ημέρες στο τηλεοπτικό παλτό, ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια έχει ήδη τιμήσει τους δύο στιλιστικούς της έρωτες. Οι μίνι φούστες, άλλωστε, αναδεικνύουν τη σιλουέτα της, ενώ η Zara σχεδιάζει τα πιο ανανεωμένα σχέδια. Δεν την αδικούμε, λοιπόν, που δεν μπορεί να τους αντισταθεί. Μάλιστα, σε πρόσφατη εμφάνιση της στο πλατό του ''Happy Day'', η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε την ιδανική για μία βραδινή έξοδο.

Loading...

Η Zara μίνι φούστα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θα αναβαθμίσει το βραδινό σου Look

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απέδειξε για άλλη μία φορά πως μπορείς να είσαι η πιο ανανεωμένη fashionista χωρίς να δαπανήσεις μία ολόκληρη περιουσία ή το μηνιαίο σου budget. Η ίδια ανάμεσα στα νέα κομμάτια της φθινοπωρινής συλλογής της Zara ξεχώρισε μία υπέροχη μαύρη μίνι φούστα. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο σχέδιο με έντονο χαρακτήρα που φέρει πολλές λεπτομέρειες πάνω του. Έχει στενή γραμμή, είναι ψηλόμεση και έχει διακοσμηθεί με κρόσσια και μία φαρδιά ζώνη στη μέση. Όπως θα δεις στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη συνδύασε με ένα πορτοκαλί πουκάμισο, δημιουργώντας μία ενδιαφέρουσα αντίθεση. Για να ολοκληρώσει το σύνολό της, πρόσθεσε μαύρα μινιμαλιστικά πέδιλα.

Loading...

Η συγκεκριμένη μαύρη φούστα είναι μία στιλιστική επένδυση που δεν θα μετανιώσεις αφού θα τη φοράς συνέχεια στις βραδινές εξόδους σου.

Η Zara φούστα της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι τέλεια για ένα ανανεωμένο βραδινό look
Μίνι φούστα με ζώνη στη μέση και κρόσσια, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ