Follow us

Η νέα συλλογή της Massimo Dutti απευθύνεται σε γυναίκες με προσωπικότητα και στιλ

Η νέα Limited Edition συλλογή φέρει premium ποιότητα και άριστη κατασκευή σε κομμάτια που απογειώνουν το διαχρονικό στιλ και αποτείνουν φόρο τιμής στην αυθεντική, γνήσια κομψότητα.

MissBloom TEAM
Η νέα συλλογή της Massimo Dutti απευθύνεται σε γυναίκες με προσωπικότητα και στιλ Courtesy of Massimo Dutti

Για να είναι μια γυναίκα κομψή δεν αρκεί μόνο να επενδύει στα σωστά κομμάτια, αλλά να φέρνει και την προσωπικότητά της στο ντύσιμο που επιλέγει. Η νέα Limited Edition συλλογή της Massimo Dutti για τη σεζόν FW2022 απευθύνεται σε γυναίκες με άποψη και προσωπικότητα, προσφέροντας premium ποιότητας και άριστης κατασκευής κομμάτια που απογειώνουν το διαχρονικό στιλ και αποτείνουν φόρο τιμής στην αυθεντική, γνήσια κομψότητα.

Η νέα συλλογή της Massimo Dutti απευθύνεται σε γυναίκες με προσωπικότητα και στιλ

Για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2022-23, η Massimo Dutti καταθέτει μία στιλιστική πρόταση που αντικατοπτρίζει την αισιοδοξία, τη χαρά και την αποφασιστικότητα που μοιάζει να έχει επιστρέψει στη διάθεση του κόσμου και δημιουργεί μια καμπάνια όπου μετατρέπει τον παρατηρητή σε μέρος της εμπειρίας.

Courtesy of Massimo Dutti
Courtesy of Massimo Dutti

Υπό τη δημιουργική διεύθυνση των Ezra Petronio και Lana Petrusevych και με το αισθητικό κριτήριο της Emmanuel Alt, δημιουργείται ένα συναρπαστικό σκηνικό με πρωταγωνίστριες τις Rebecca Leigh Longendyke, Malika Louback, Adele Aldighieri και Mariam de Vinzelle (για τη γυναικεία συλλογή) και τους Leon Dame, Kit Butler και Dara Gueye (για την ανδρική συλλογή). Αυτή η καμπάνια απευθύνεται σε ανθρώπους που απολαμβάνουν την πρωτοτυπία και την αυθεντικότητα.

Courtesy of Massimo Dutti

Με γνώμονα αυτή τη διάθεση απέναντι στο στιλ, η Massimo Dutti δημιούργησε για τη συλλογή Limited Edition Women & Men FW2022, ρούχα φτιαγμένα με premium ποιότητες σε καθαρές σιλουέτες και χειροποίητες λεπτομέρειες που κάνουν το κάθε κομμάτι μοναδικό. Στόχος είναι η προσεγμένη εικόνα, με δουλεμένα πατρόν, γραμμές που προσαρμόζονται στο σώμα και υφάσματα πρώτης ποιότητας που δίνουν μορφή στο σύνολο με διακριτικό πλην αψεγάδιαστο τρόπο.

Courtesy of Massimo Dutti

Δείτε το video της καμπάνιας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ