Follow us

Πώς θα αντιμετωπίσεις με στιλ τις πρώτες δροσερές ημέρες του φθινοπώρου

Οι στιλιστικές συμβουλές που ακολουθούν οι πιο κομψές fashionistas την περίοδο του φθινοπώρου.

Πώς θα αντιμετωπίσεις με στιλ τις πρώτες δροσερές ημέρες του φθινοπώρου Splash News / Ideal Image

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα διαρκεί περισσότερο από τρεις μήνες, κάνοντας μας να ανυπομονούμε λίγο περισσότερο για τον ερχομό του φθινοπώρου. Γιατί; Επειδή θέλουμε να φορέσουμε όλα τα φθινοπωρινά κομμάτια που έχουμε ήδη προσθέσει στη συλλογή μας και να υιοθετήσουμε τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας. Εάν υπάρχει κάτι που μπορεί να μας απασχολεί είναι πως θα αντιμετωπίσουμε τις εναλλαγές της θερμοκρασίας που χαρακτηρίζουν την εποχή, ώστε να νιώθουμε άνετα κάθε στιγμή της ημέρας. Ευτυχώς, οι fashion experts έχουν ήδη να μας προτείνουν τις πιο χρήσιμες στιλιστικές συμβουλές.

Loading...

Styling Tip 1

Είναι μία από τις πιο χρήσιμες και έξυπνες πρακτικές στο styling. Εκτός από το καλοκαίρι, όλες τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου, το layering μάς βοηθά να αντιμετωπίσουμε τη θερμοκρασία και τις εναλλαγές της χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στο στιλ και την αισθητική μας. Όσον αφορά λοιπόν στη μεταβατική περίοδο, ο συνδυασμός από διάφορες στρώσεις ρούχων πρόκειται να σου φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμος. Πρόσθεσε ένα πουκάμισο μέσα από το φόρεμα ή ένα σακάκι μέσα από τη καμπαρντίνα, ένα t-shirt κάτω από τη μπλούζα ή πέρασε μία ζακέτα στους ώμους σου. Γενικώς, ο στόχος είναι να μπορείς να αφαιρέσεις ή να προσθέσεις εύκολα κάποιο ρούχο είτε κρυώνεις είτε ζεσταίνεσαι.

Loading...

Styling Tip 2

Τα πανωφόρια επίσης είναι απαραίτητα για αυτή την περίοδο που δεν έχει ούτε πολλή ζέστη ούτε πολύ κρύο. Οι διαχρονικές προτιμήσεις των fashion experts είναι η καμπανρτίνα, η ζακέτα, το blazer αλλά και τα shackets. Όλα τους ταιριάζουν τόσο με φούστες και φορέματα όσο και με παντελόνια, συνεπώς είναι ιδανικά για διαφορετικά dress codes. Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, οι οποίες θέλουν τα leather κομμάτια να βρίσκονται στην κορυφή των trends, ένα δερμάτινο μπουφάν ή μία δερμάτινα καμπαρντίνα είναι επίσης ανάμεσα στις επιλογές που θα έκανε μία ενημερωμένη fashion lover.

Styling Tip 3

Εξίσου σημαντικός ρόλος είναι και εκείνος των υφασμάτων. Για τη μεταβατική περίοδο και όσο η θερμοκρασία δεν είναι ιδιαίτερα χαμηλή, προτίμησε λεπτά υφάσματα και αξιοποίησε τη μέθοδο του layering για να δημιουργήσεις combos που σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα. Knit μπλούζες και φορέματα με λεπτή πλέξη, πουκάμισα, denim κομμάτια, βαμβακερά ρούχα. Αυτοί είναι οι σύμμαχοι σου.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ