Follow us

Οι πένθιμες – αλλά κομψές- εμφανίσεις στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Μαύρα, πέρλες και καπέλα: τι φόρεσαν οι καλεσμένες στην κηδεία της βασίλισσας

Οι πένθιμες – αλλά κομψές- εμφανίσεις στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ Splash News / Ideal Images

To τελευταίο "αντίο" στη Βασίλισσα Ελισάβετ είπε σήμερα, Δευτέρα 19/09, ο βρετανικός λαός με επικεφαλής τον γιο της, Βασιλιά Κάρολο. Στην εκκλησία του Westminster Abbey συγκεντρώθηκαν εκτός από τα μέλη της οικογένειάς της, ηγέτες και εκπρόσωποι κρατών αλλά και των βασιλικών οικογενειών από την Ευρώπη κι όλο τον πλανήτη.

Οι κομψές κυρίες των βασιλικών οίκων και οι Πρώτες Κυρίες ήταν, βεβαίως, αυτές που συγκέντρωσαν τα περισσότερα βλέμματα πάνω τους. Βασίλισσες όπως η Rania της Ιορδανίας και η Letizia της Ισπανίας, ή η Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό, που φημίζονται για το αψεγάδιαστο στιλ τους, φρόντισαν να παραμείνουν κομψές στα πλαίσια της περίστασης που επιβάλλει μαύρο ή σκούρο χρώμα στο ντύσιμο. Τα μαύρα καπέλα με βέλο ήταν μία δημοφιλής επιλογή ανάμεσα στις καλεσμένες της κηδείας που πέρα από βασίλισσες και Πριγκίπισσες συμπεριελάμβανε και πολιτικούς όπως η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Jacinda Ardern, και φυσικά της Μεγάλης Βρετανίας, Liz Truss.

Τον πρώτο λόγο, βεβαίως, στις πένθιμες εμφανίσεις είχαν οι ισχυρές Κυρίες της βασιλικής οικογένειας οι οποίες φρόντισαν να τιμήσουν τη βασίλισσα φορώντας κοσμήματα με συμβολισμούς, ιδίως καρφίτσες.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ