Follow us

Το παντελόνι που προτείνουν οι κομψές Σκανδιναβές για ένα υπέροχο office style

Το παντελόνι που οφείλει να έχει κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της σύμφωνα με μία αυθεντική Σκανδιναβή.

Το παντελόνι που προτείνει μία Σκανδιναβή για ένα υπέροχο office style Pixel Formula

Το φθινόπωρο είναι και επίσημα εδώ και είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να προετοιμαστούμε στιλιστικά για τη σεζόν. Η αλήθεια είναι πως όλες μας χρειαζόμαστε μία ανανέωση όσον αφορά το καθημερινό και όχι μόνο ντύσιμο και αυτή η ανανέωση θα έχει σήμερα σκανδιναβικό αέρα. Οι Σκανδιναβές φημίζονται για το ανεπιτήδευτο look του και για το διαχρονικό στιλ που μοιάζει να μην αγγίζεται από τον χρόνο και τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν. Πάντα κομψό και πάντα επίκαιρο. Για αυτό και οι Σκανδιναβές είναι οι ιδανικές fashionistas για να μας συμβουλέψουν πάνω σε όσα θα χρειαστούμε στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα μας. Ας μην ξεχνάμε πως είναι οι masters του μεταβατικού look και καμία δεν μπορεί να ξεπεράσει το δικό τους layering.

Κρατώντας στη σκέψη μας τα παραπάνω, αποφασίσαμε να μπούμε -ψηφιακά- στην γκαρνταρόμπα τους και να περιηγηθούμε σε όλα τα must have τους ξεχωρίζοντας σήμερα ένα συγκεκριμένο fashion item. Πρόκειται για ένα ρούχο που μας προτείνει μία συγκεκριμένη Σκανδιναβή με μινιμαλιστική αισθητική και έναν έρωτα για τη διαχρονική μόδα, την κλασική κομψότητα και την πολυτέλεια.

Το παντελόνι που οφείλει να έχει κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της σύμφωνα με μία αυθεντική Σκανδιναβή

Πρόκειται για ένα passpartout κομμάτι, που θα σου λύσει τα χέρια στο καθημερινό styling. Η fashionista Anouk Yve έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instagram γεμάτο με μόδα, στιλιστικές συμβουλές και οδηγούς αγοράς. Μία σύντομη περιήγηση στις αναρτήσεις της είναι αρκετή για να σου προσφέρει όσα χρειάζεται η στιλιστική ανανέωση της γκαρνταρόμπας και του καθημερινού σου στιλ. Η ίδια σε πρόσφατη ανάρτηση μάς συμβούλεψε να επενδύσουμε σε ένα γκρι tailored παντελόνι -και δεν έχει άδικο.

Loading...

Είναι κομψό, ευέλικτο και κολακευτικό. Θα το φορέσεις τόσο στο γραφείο όσο και στις εξόδους σου μετά το πέρας της εργασίας. Είναι ένα stylish update στο καθημερινό και casual ντύσιμο σου και σίγουρα αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ