Follow us

Βρήκαμε τα 8 κομμάτια που θα σου εξασφαλίσουν τους καλύτερους στιλιστικούς συνδυασμούς για το φθινόπωρο

Ο οδηγός αγοράς με τα κομμάτια που θα σου προσφέρουν άψογους στιλιστικούς συνδυασμούς και αλάνθαστες εμφανίσεις.

Regalinas Courtesy of Regalinas

Το φθινόπωρο είναι και επίσημα εδώ με τον Σεπτέμβριο να χρωματίζει με πορτοκαλί χρώμα τη φύση και ο αέρας να δροσίζει ολοένα και περισσότερο τις ημέρες. Αυτή η αλλαγή φέρνει μία πολυπόθητη ανανέωση, που όλοι έχουμε ανάγκη. Βέβαια, το ίδιο ισχύει και για την γκαρνταρόμπα μας. Μετά από τόσα αέρινα φορέματα, τόσες έντονες και ζωηρές αποχρώσεις και άλλα τόσα ψάθινα αξεσουάρ, χρειαζόμαστε κάτι διαφορετικό -κάτι πιο φθινοπωρινό. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, για μία στιλιστική αλλαγή, μία φθινοπωρινή ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας. Όπως ήταν αναμενόμενο ξεχυθήκαμε στην αγορά για να βρούμε όλα εκείνα τα fashion items που θα κάνουν update στις εμφανίσεις σου τις επόμενες εβδομάδες και η αποστολή στέφθηκε με επιτυχία: Στη νέα συλλογή της Regalinas βρήκαμε τα φθινοπωρινά κομμάτια, που δεν θα σταματήσεις να φοράς.

Fall Shopping Guide | Ο οδηγός αγοράς με τα κομμάτια που θα σου προσφέρουν άψογους στιλιστικούς συνδυασμούς και αλάνθαστες εμφανίσεις

Όπως θα έχεις διαβάσει στο MissBloom.gr, εμείς λίγο πριν ξεκινήσει η εκάστοτε σεζόν φροντίζουμε να καταγράφουμε τις τάσεις της σεζόν, να ξεχωρίζουμε τις επικρατέστερες και να σε καθοδηγούμε στα must have των συλλογών. Σκοπό έχουμε να επενδύεις σωστά το budget σου δημιουργώντας κομψές εμφανίσεις και μία γκαρνταρόμπα γεμάτη με διαχρονικά, ευέλικτα και stylish κομμάτια, που θα λύνουν το συχνό πρόβλημα ''τι θα φορέσω και σήμερα''.

Loading...

Η φθινοπωρινή συλλογή της Regalinas, λοιπόν, πληροί όλες τις προϋποθέσεις μας. Το brand σχεδιάζει ρούχα που αναδεικνύουν την ακαταμάχητη πλευρά της ρομαντικής θηλυκότητας, ενώ συγχρόνως προσφέρουν ευκολοφόρετα, ευέλικτα και φινετσάτα ρούχα και αξεσουάρ. Ήταν σίγουρο πως η φθινοπωρινή συλλογή δεν θα απομακρυνόταν από τις βασικές τους ''στιλιστικές αξίες''.

Τι ξεχωρίσαμε από το fall fashion drop της Regalinas; 8 κομμάτια που δεν θα σταματήσεις να φοράς όλη τη σεζόν, τόσο τώρα το φθινόπωρο όσο και το χειμώνα. Το πιο σημαντικό είναι πως πολλά από αυτά συνδυάζονται μεταξύ τους και όλα έχουν την διάθεση να ταιριάξουν με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Πιο συγκεκριμένα, λατρέψαμε το μίνι εμπριμέ φόρεμα αλλά και το μίνι κοτλέ που θα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ, το άνετο mom τζιν αλλά και το ιδιαίτερο παντελόνι με σουέντ εφέ. Μία ολόσωμη φόρμα με κολακευτική γραμμή και ευέλικτη απόχρωση ήταν απαραίτητη για αυτό και τη σχεδίασε η Regalinas, όπως επίσης και τα knitted tops που κάθε εκλεπτυσμένη γκαρνταρόμπα χρειάζεται. Και από τις επιλογές μας δεν θα μπορούσε να λείπει η μίντι φούστα που δεν θα χορτάσεις να συνδυάζεις με τα office και τα casual looks σου.

Βρες όλα τα παραπάνω στον shopping guide μας παρακάτω και δώσε στο φθινοπωρινό στιλ σου την κομψή ανανέωση που χρειάζεται.

Ανακάλυψε ολόκληρη τη συλλογή στο REGALINAS, στο Facebook και στο INSTAGRAM

Εμπριμέ μίνι φόρεμα, Regalinas

Ψηλόμεσο παντελόνι με εφέ suede, Regalinas

Μίντι φούστα με ανοίγματα, Regalinas

Ολόσωμη φόρμα με V λαιμόκοψη βολάν και κλείσιμο με φερμουάρ στο μπροστά μέρος, Regalinas

Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι με πέντε τσέπες, κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί, Regalinas

Μίνι κοτλέ φόρεμα, Regalinas

Μπλούζα πλεκτή με V λαιμόκοψη και 3/4 φουσκωτά μανίκια με τελείωμα ριπ, Regalinas

Oversized πουλόβερ, Regalinas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ