Follow us

Κατερίνα Καινούργιου vs Ευαγγελία Συριοπούλου | Φόρεσαν το ίδιο παντελόνι με διαφορετικό styling

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Ευαγγελία Συριοπούλου φόρεσαν το παντελόνι που θα ανανεώσει το ντύσιμο σου.

Κατερίνα Καινούργιου Ευαγγελία Συριοπούλου Instagram @katken @evagelia_siriopoulou_official

Ο ερχομός της νέας σεζόν μπορεί να ενθουσιάσει κάθε fashion lover, αφού τα αγαπημένα μας brands κυκλοφορούν τις καινούργιες συλλογές τους και εμείς έχουμε την ευκαιρία να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα και το ντύσιμό μας. Μία από τις αγαπημένες μας ασχολίες μάλιστα είναι παρακολουθούμε προσεκτικά όλα τα νέα κομμάτια που βρίσκονται στις collection και στη συνέχεια να επιλέγουμε εκείνα που θέλουμε να προσθέσουμε στη συλλογή μας. Αυτό ακριβώς φαίνεται πως έκαναν η Κατερίνα Καινούργιου και η Ευαγγελία Συριοπούλου, οι οποίες έχουν ήδη επιλέξει το αγαπημένο τους item από τη νέα συλλογή της ελληνικής εταιρείας, Toi & Moi.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου και η Ευαγγελία Συριοπούλου εμφανίστηκαν πρόσφατα με το ίδιο bottom. Πρόκειται για ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή και floral μοτίβο με αποχρώσεις όπως το φούξια, το μαύρο και το μοβ. Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι το styling που επέλεξαν οι δύο γυναίκες.

Το look της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου συνδύασε το εν λόγω Toi & Moi παντελόνι με σακάκι στο ίδιο λουλουδάτο μοτίβο και συνδύασε το κοστούμι της με μαύρο τοπ και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Loading...

Το look της Ευαγγελίας Συριοπούλου

Η Ευαγγελία Συριοπούλου επέλεξε να φορέσει αυτό το floral παντελόνι με έναν εξίσου safe τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, το συνδύασε με μαύρο tank top και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Loading...

Η στιλιστική συμβουλή που αξίζει να κρατήσεις από την εν λόγω εμφάνιση είναι πως όταν θέλεις να φορέσεις κάποιο statement κομμάτι όπως αυτό το Toi & Moi παντελόνι που επέλεξαν η Κατερίνα Καινούργιου και η Ευαγγελία Συριοπούλου μπορείς να το συνδυάσεις με basic κομμάτια ώστε να αποφύγεις τα στιλιστικά ατοπήματα. Ένα λευκό πουκάμισο ή ένα μονόχρωμο τοπ είναι σίγουρα κάποιες πολύ καλές επιλογές, ώστε να δημιουργήσεις ένα προσεγμένο αποτέλεσμα.

Εναλλακτικά και εάν επιθυμείς να πειραματιστείς με το στιλ σου, μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Κατερίνας Καινούργιου και να επιλέξεις ένα σακάκι στο ίδιο μοτίβο, δημιουργώντας έτσι ένα πολύ ξεχωριστό co-ord.

Get the Look

Σταυρωτό blazer φλοράλ Toi & Moi

Ψηλόμεσο παντελόνι floral Toi & Moi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ