Brown is the new black | Τα looks που θα σε πείσουν πως το καφέ είναι η πιο κομψή απόχρωση της σεζόν

13 looks με πρωταγωνιστή τον κομψό καφέ για να κάνεις το πιο stylish update στις εμφανίσεις σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο καιρός σταδιακά αλλάζει και μάς βάζει σε μία φθινοπωρινή διάθεση κάτι που επηρεάζει ακόμα και το ντύσιμό μας. Τα ελαφριά ρούχα με τα εμπριμέ looks και τις ζωηρές αποχρώσεις μπαίνουν στο πίσω μέρος της γκαρνταρόμπας και τη θέση σου παίρνουν τα μεταβατικά κομμάτια και οι φθινοπωρινές αποχρώσεις. Στις τελευταίες θα εστιάσουμε σήμερα και πιο συγκεκριμένα στο καφέ. Πρόκειται για μία άκρως ευέλικτη απόχρωση, που έχει ταυτιστεί με την πολυτέλεια και την αριστοκρατία. Το καφέ επιλέγεται συνέχεια από τις πιο κομψές royals καταφέρνοντας πάντα να μπαίνει στο στιλιστικό ραντάρ μας.

Φέτος, λοιπόν, το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα, το καφέ αποκτάει πρωταγωνιστικό ρόλο στο street style και επιστρέφει δυναμικά για μας βοηθήσεις να δημιουργήσουμε τα πιο ενδιαφέροντα και φινετσάτα looks. Ειδικά στο street style της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης έκανε αισθητή την παρουσία του με την Anne Hathaway να μαγνητίζει την προσοχή μας. Έτσι, κάναμε μία έρευνα στις γκαρνταρόμπες των πιο διάσημων και καλαίσθητων fashionistas και συγκεντρώσαμε παρακάτω εκείνα τα looks που θα σου προσφέρουν αλάνθαστους τρόπους να εντάξεις το καφέ στις επόμενες εμφανίσεις σου.

Μακριά παλτό, πανωφόρια, υπέροχες φούστες, δυναμικά μονόχρωμα σύνολα και άλλα είναι μερικά από τα καφέ must have του φθινοπώρου που χρειάζεσαι οπωσδήποτε. Πάρε έμπνευση από τα πιο κομψά σύνολα που αποδεικνύουν πως το καφέ είναι το νέο μαύρο της σεζόν.

Style Inspo | Πώς θα φορέσεις το φθινόπωρο το αριστοκρατικό καφέ χρώμα