Follow us

5 bottoms που μπορείς να φορέσεις το φθινόπωρο εάν βαρέθηκες το τζιν παντελόνι

Πέντε bottoms που φορούν αυτή την περίοδο οι fshionistas εκτός από το τζιν παντελόνι.

street style Splash News / Ideal Image

Υπάρχουν κάποια κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που έχουν πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά και βρίσκονται στη λίστα με τις επιλογές που κάνουμε για την καθημερινότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το τζιν παντελόνι, αυτό το τόσο άνετο και πρακτικό bottom που συνδυάζεται με τα πάντα, μπορούμε να φορέσουμε με άπειρους τρόπους και έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται σε διάφορες περιστάσεις. Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που νιώθουμε πως το στιλ μας χρειάζεται μία ανανέωση και θέλουμε να εμπλουτίσουμε τη ντουλάπα μας με κομμάτια που είναι εξίσου πρακτικά και κομψά για το ντύσιμο της καθημερινότητας.

Για ακόμα μία φορά, ο κόσμος της μόδας μάς προσφέρει διάφορες εναλλακτικές επιλογές, ώστε να αντικαταστήσουμε με επιτυχία το τζιν παντελόνι φέτος το φθινόπωρο. Μία πολύ κομψή επιλογή είναι τα υφασμάτινα παντελόνια σε ουδέτερες μονοχρωμίες όπως το μαύρο ή το μπεζ. Είναι εύκολα στο styling, αποπνέουν φινέτσα, ενώ μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ με διαφορετικούς συνδυασμούς. Μία ακόμα επιλογή που έχει κάνει come back από τα 00s είναι τα cargo παντελόνια. Αυτό το άνετο bottom με τις πλαινές τσέπες πρωταγωνιστεί στο street style του φθινοπώρου και σίγουρα αξίζει να του δώσεις μία ευκαιρία.

Τα πλεκτά παντελόνια επίσης είναι μία πολύ άνετη επιλογή, κυρίως για τις ημέρες που έχεις πολύ γεμάτο πρόγραμμα και απλώς θέλεις να φορέσεις κάτι που σου επιτρέπει ελευθερία κινήσεων και δεν σε ενοχλεί καθόλου. Στις νέες συλλογές των brands, μπορείς να βρεις πλεκτά παντελόνια τόσο σε basic αποχρώσεις όπως το μαύρο, το γκρι ή το καφέ όσο και σε χαρούμενα χρώματα όπως το μοβ και το γαλάζιο. Εάν θέλεις να κάνεις το καθημερινό ντύσιμο ακόμα πιο εύκολο, σου προτείνουμε να δημιουργήσεις ένα co-ord, συνδυάζοντας το πλεκτό παντελόνι σου με ένα πουλόβερ ή μπλούζα ακριβώς στην ίδια απόχρωση. Αναβάθμισε το look σου με μία κομψή τσάντα ώμου και κοσμήματα σε ένα καθημερινό look που θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Εκτός από τα παντελόνια, εξίσου πρακτικές και πολύ κομψές επιλογές είναι οι φούστες. Μία midi φούστα για παράδειγμα μπορείς να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, ενώ εάν είναι σε κάποια ουδέτερη απόχρωση όπως το μπεζ συνδυάζεται εύκολα με διαφορετικά πουκάμισα και tops. Εναλλακτικά, οι κοντές φούστες συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους στον κόσμο της μόδας. Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις τα σύνολά σου ακόμα πιο ξεχωριστά, σου προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα των fashion influencers και να συνδυάσεις τη mini φούστα σου με loafers.

#1 Υφασμάτινο παντελόνι

Loading...

#2 Cargo παντελόνι

Loading...

#3 Πλεκτό παντελόνι

Loading...

#4 Midi φούστα

Loading...

#5 Mini φούστα

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ