Follow us

Στην γκαρνταρόμπα της Emma Chamberlain | Τι θα φορέσει και τι θα αποφύγει τη φετινή σεζόν

Η Emma Chamberlain είναι η ''unicor'' star, που από Youtuber έχει αναδειχθεί μέχρι και σε style icon.

Στην γκαρνταρόμπα της Emma Chamberlain | Τι θα φορέσει και τι θα αποφύγει τη φετινή σεζόν Splash/Ideal Images

Η Emma Chamberlain ξεκίνησε δειλά δειλά από το Youtube και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε η star της πλατφόρμας με αποτέλεσμα να επεκταθεί τόσο σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και σε διαφορετικούς τομείς. Η ίδια παράγει multi media περιεχόμενο, ενώ ταυτόχρονα δημιούργησε τη δική της εταιρεία παραγωγής καφέ. Βέβαια, η ίδια κατάφερε να γίνει και style icon κοσμώντας εξώφυλλα top περιοδικών μόδας και διαφημιστικές καμπάνιες εμβληματικών οίκων. Με λίγα λόγια: Τα κάνει όλα και τα κάνει καλά. Σήμερα, ωστόσο, θα εστιάσουμε στις στιλιστικές επιλογές που θα κάνει για το φθινόπωρο και θα πάρουμε έμπνευση από την γκαρνταρόμπα της.

Loading...

Η Emma Chamberlain κάθισε με το Style Caster και αποκάλυψε όσα θα φορέσει και όσα θα αποφύγει αυτή τη φθινοπωρινή σεζόν.

Τα φθινοπωρινά κομμάτια που κερδίζουν την ψήφο εμπιστοσύνης της Emma Chamberlain

Ιδιαίτερες Καμπαρντίνες | Η mega influencer προσμωνεί την επιστροφή των καμπαρντινών. Η Emma Chamberlain λατρεύει τα φθινοπωρινά πανωφόρια και ανάμεσα τους ξεχωρίζει τις καμπαρντίνες. Η ίδια επιθυμεί να επενδύσει σε ιδιαίτερα σχέδια με έντονο χαρακτήρα και δυναμισμό.

Ζιβάγκο | Η star έχει κάνει σαφής την αγάπη της για τα ζιβάγκο και θα τα φορέσει και φέτος. Είναι διαχρονικά, ευέλικτα και κομψά. Με λίγα λόγια ανταποκρίνονται πλήρως στις στιλιστικές ανάγκες κάθε γυναίκας και πόσο μάλλον σε εκείνες της Emma Chamberlain.

Loading...

Τι θα αποφύγει φέτος η Emma Chamberlain;

Χαμηλοκάβαλα Τζιν | H Emma Chamberlain ανυπομονεί για να την εξαφάνιση των χαμηλοκάβαλων παντελονιών. Είναι η τάση που θα αποφύγει όσο καμία άλλη αυτή τη σεζόν, καθώς τα θεωρεί άβολα και κάπως... άκομψα. Οπότε στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα της δεν θα βρούμε κανένα χαμηλοκάβαλο παντελόνι.

Loading...

Animal Print | Τέλος, την αποστροφή της στα animal prints έκανε κατανοητή η Emma Chamberlain, καθώς δεν την εμπνέουν στιλιστικά. Η ίδια προτιμάει πιο ήσυχα looks.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ