Follow us

Kids Back to School | Η Polo Ralph Lauren σχεδίασε την πιο stylish συλλογή για τη νέα σχολική χρονιά

Μία συλλογή γεμάτη παιχνιδιάρικα prints και έντονα χρώματα.

MissBloom TEAM
Kids Back to School | Η Polo Ralph Lauren σχεδίασε την πιο stylish συλλογή για τη νέα σχολική χρονιά Courtesy of Polo Ralph Lauren

Επιστροφή στο σχολείο για τους μικρούς μαθητές και ανάμεσα σ' άλλα απαραίτητα για τη νέα σεζόν που μόλις ξεκίνησε, είναι και η ανανέωση του στιλ τους. Οι σχολικές εμφανίσεις δεν χρειάζεται να είναι βαρετές και συνηθισμένες, και ο οίκος Polo Ralph Lauren το γνωρίζει καλά φροντίζοντας να προσφέρει κομψές επιλογές (και) για το παιδικό ντύσιμο. Η νέα συλλογή Kids Back to School του Polo Ralph Lauren είναι γεμάτη παιχνιδιάρικα prints και έντονα χρώματα και υπόσχεται τις πιο stylish εμφανίσεις για το σχολείο.

Kids Back to School | Η Polo Ralph Lauren σχεδίασε την πιο stylish συλλογή για τη νέα σχολική χρονιά

Η νέα collection συνδυάζει διάφορα στιλ για πιο formal αλλά και για athleisure outfis. Ελαφριά σακάκια, διαχρονικά πλεκτά και εμβληματικά πουκάμισα Oxford προσφέρονται για κομψά preppy looks εμπνευσμένα από το ράγκμπι, ενώ τα κλασικά Polo μπλουζάκια και τα φούτερ θα κάνουν τα αθλητικά looks ανεπανάληπτα.

Courstesy of Polo Ralph Lauren

Για τα κορίτσια, ο οίκος προτείνει τους συνδυασμούς ριγέ ράγκμπι μπλουζάκι με πλισέ φούστα ή κλασικό ριγέ πουκάμισο με φόρεμα με κουκούλα για ολοκληρωμένες εμφανίσεις, ενώ για τα αγόρια, ένας πιο ιδιαίτερος συνδυασμός είναι αυτός που αποτελείται από διαχρονικό Polo πουκάμισο φορεμένο με φούτερ με κουκούλα.

Courtesy of Polo Ralph Lauren

Επιπλέον, μπορείτε να συνδυάστε το διαχρονικό Polo Shirt με τζιν ή με cardigan παντελόνι και με αξεσουάρ τύπου τζόκεϊ καπέλο ή crossbody Polo τσάντα πετυχαίνοντας εμφανίσεις ασυναγώνιστου παιδικού στιλ.

Courtesy of Polo Ralph Lauren

Ανακαλύψτε τη νέα collection Polo Ralph Lauren Kids στα καταστήματα Lapin House ή στο lapinkids.com.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ