Follow us

Παντρεύεσαι; Βρήκαμε τα πιο κομψά παπούτσια για να αναβαθμίσεις το bridal look

Ο bridal shopping guide με τα πιο stylish σχέδια παπουτσιών.

Παντρεύεσαι; Βρήκαμε τα πιο κομψά παπούτσια για να αναβαθμίσεις το bridal look iStock

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που ονειρεύονται την πραγματοποίηση της πιο ρομαντικής ημέρας της ζωής του κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα. Για πολλές, άλλωστε, το winter wonderland αλλά και η πορτοκαλί αισθητική του φθινοπώρου έχουν μεγαλύτερη αξία από τους διάσημους καλοκαιρινούς προορισμούς, τις παραλίες και τις θάλασσες. Σε κάθε περίπτωση, η κάθε εποχή έχει τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά και μπορεί να προσφέρει πολλά στην διοργάνωση ενός γάμου. Σήμερα, όμως, θα εστιάσουμε στη φθινοπωρινή και χειμερινή σεζόν και σε εσένα που προγραμματίζει τον γάμο σου ανάμεσα στις ημερομηνίες τους. Σίγουρα μέχρι τώρα θα έχεις βρει το ιδανικό νυφικό ή νυφικά, τα οποία βρίσκονται σε στάδιο τροποποίησης για να σου ταιριάζουν γάντι. Έχεις ήδη συνδυάσει τα αξεσουάρ που το αναδεικνύουν, όπως τα κοσμήματα και το πέπλο ή το headpiece. Τι γίνεται όμως με τα νυφικά παπούτσια;

Loading...

Στα τελευταία θα εστιάσουμε σήμερα και έχουμε δημιουργήσει τον ιδανικό shopping guide με εκείνα τα παπούτσια που αξίζουν την ψήφο εμπιστοσύνης σου.

Bridal Shoes | Τα νυφικά παπούτσια που θα ολοκληρώσουν μοναδικά την πιο ρομαντική εμφάνιση σου

Προτού ξεχυθούμε στην αγορά για να εντοπίσουμε τα πιο stylish σχέδια, αφιερώσαμε χρόνο να εντοπίσουμε τις τάσεις αλλά και τις προτιμήσεις των πιο fashionable νυφών. Πού καταλήξαμε; Οι περισσότερες δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους σε διαχρονικά σχέδια γοβών με ιδιαίτερες λεπτομέρειες πάνω. Σαφώς υπάρχουν και εκείνες που δεν αποχωρίζονται τα platform heels, ενώ σχεδόν όλες φορούν sneakers και φλατ υποδήματα στη δεξίωση, ώστε να μπορούν να χορεύουν όλο το βράδυ. Οι τάσεις στα νυφικά παπούτσια, από την άλλη, θέλουν ρομαντική αισθητική και όσο το δυνατόν περισσότερη λάμψη.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μία ποικιλία παπουτσιών που μπορούν να ολοκληρώσουν το νυφικό σου look με τον πιο κομψό τρόπο. Θα ανακαλύψεις μυτερές γόβες σε διάφορα looks, sneakers σε λευκή απόχρωση με καθαρό καμβά, μπαλαρίνες και ψηλοτάκουνα με φιάπα.

Λευκά sneakers, Polo Ralph Lauren

Λευκές μπαλαρίνες, Tsoukalas

Λευκά sneakers, Adidas

Platform heels με σατινέ φινίρισμα, Migato

Λευκές γόβες με λεπτομέρεια στο τακούνι, e-papoutsa

Μυτερές γόβες με λεπτομέρεια, Tsakiris Mallas

Μυρερά ψηλοτάκουνα με κορδέλες και σατινέ υφή, NAK

Μυτερές γόβες με μπαρέτα, Haralas

Μυτερές γόβες με μεταλλιζέ όψη, Kalogirou

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ