Follow us

Βρήκαμε το διάσημο φόρεμα της Kendall Jenner στη Zara

Αν έψαχνες να βρεις το viral σχέδιο της Kendall Jenner, τότε εμείς σου βρήκαμε τη λύση.

Kendall Jenner | Το πουλόβερ της είναι ακριβώς αυτό που θες να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου Splash/Ideal Images

Οι Kardashians και οι Jenners έχουν τέτοια δύναμη στα χέρια τους, που κάθε άλλη celebrity και influencer ζηλεύει. Η επιρροή τους έχει προκαλέσει αμέτρητες εκπλήξεις, καθώς με κάθε τους κίνηση και επιλογή αλλάζουν τα δεδομένα στις βιομηχανίες του θεάματος, της μόδας και της ομορφιάς. Σήμερα, όμως, θα κάνουμε λόγο για τη στιλιστική τους επιρροή ή αλλιώς την επιδραστικότητα που έχουν στον χώρο της μόδας. Από τις δικές τους γκαρνταρόμπες ξεκινούν πολλές τάσεις, αισθητικές και στιλ με αποτέλεσμα εκατομμύρια γυναίκες να προσαρμόζονται στις δικές τους προτάσεις. Δεν ήταν λίγες οι φορές που επέλεξαν να φορέσουν ένα fashion item και αυτό έγινε αμέσως sold out και αντιγράφηκε από πολλά μικρά και μεγάλα fashion brands. Μια εμφάνιση τους φορώντας ένα συγκεκριμένο ρούχο μπορεί να φέρει εκτόξευση κερδών και ζήτησης για ολόκληρο το brand, όπως ακριβώς συνέβη με το viral φόρεμα της Kendall Jenner.

Στη Zara βρήκαμε την φθινοπωρινή εκδοχή του διάσημου φορέματος της Kendall Jenner

Ο λόγος για το rainbow φόρεμα που φόρεσε πριν αρκετό καιρό η Kendall Jenner. Πρόκειται για αμάνικο φόρεμα με tie dye εφέ, μάξι μήκος και στενή εφαρμογή. Το συγκεκριμένο φόρεμα αγαπήθηκε όσο λίγα και πολλές fashion experts έσπευσαν να βρουν τόσο το ακριβές σχέδιο όσο και διάφορες εναλλακτικές του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Zara ακολούθησε το trend του raibow dress και δημιούργησε τη φθινοπωρινή εκδοχή που θα γίνει γρήγορα ανάρπαστη. Πρόκειται για ένα μίνι φόρεμα με κλειστή λαιμόκοψη, μακρύ μανίκι, σκούρες αποχρώσεις και see through λεπτομέρεια σε διάφορα μέρη του. Το φόρεμα μοιάζει αρκετά με το πρωτότυπο σχέδιο που φόρεσε η Kendall Jenner, ωστόσο, έχει την απαραίτητη φθινοπωρινή διάθεση για να το φορέσεις ασταμάτητα τις επόμενες εβδομάδες. Κοστίζει 29,95 ευρώ και θα το βρεις παρακάτω.

Βρήκαμε το διάσημο φόρεμα της Kendall Jenner στη Zara
Μίνι φόρεμα με tie dye εφέ και see through λεπτομέρεια, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ